Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

En nyhet som mättar gott

I Pågens sortiment finns bröd för alla smaker, från ljusa limpor till nyckelhålsmärkta fullkornsbröd. Nu kommer Pågen Grötbröd – en mättande nyhet som är en modern och saftig tolkning av ett klassiskt bröd.

En rejäl frukost

Pågen Grötbröd är en modern tolkning av grötbröd, bakat med grötskållning av havre som gör brödet extra saftigt och gott och får sädesslagens rena smaker att ta för sig. Ett rejält bröd som mättar gott. Servera det till frukost med pålägg och ägg så får du garanterat mätta och nöjda gäster!

Svenskt mjöl

Pågens bröd bakas på svensk spannmål som malts till mjöl i bageriets egen kvarn, Lilla Harrie Valskvarn. Genom att baka på svenska råvaror är Pågen med och utvecklar ett långsiktigt hållbart jordbruk i Sverige. Tack vare att kvarnen ligger nära både åkrar och bageri kan transporterna hållas så korta som det bara går.

Mycket att välja på

Med Pågens breda sortiment kan du välja bröd som passar just din servering. Låt dina gäster njuta av gott bröd till varje måltid.

Morotsmellismackan

Snabbt, enkelt och gott – hyvlade morötter och pumpakärnor känns fräscht på en rejäl macka av Grötbröd. Det mättar gott!

Ingredienser:

4 skivor Pågen Grötbröd
2 morötter
saft från ½ citron
100 g färskost
4 skivor skinka
krasse
pumpakärnor

Gör så här:

1. Skala morötterna. Hyvla dem på längden med potatisskalaren till långa, tunna remsor. Lägg remsorna i en skål, pressa över citron och en nypa salt. Vänd försiktigt runt med händerna och låt vila i 10 min.

2. Bre ett tjockt lager färskost på varje macka, lägg på morotsremsor och skinka, toppa med krasse och pumpakärnor. Salta och peppra efter smak.

Recept framtaget av Pågen i samarbete med ICA.

Köp bröd från Pågen

Se filmen från skörden av det spannmål som mals till mjöl i Pågens egen kvarn, Lilla Harrie Valskvarn.