Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kockpodden

Kockpodden är en podcast där du får lära känna Sveriges största stjärnkockar lite mer på djupet. I halvtimmeslånga avsnitt tar journalisten Alf Tumble kockarna på pulsen och låter dej som lyssnar komma riktigt, riktigt nära.

Säsong 2 av Kockpodden kommer snart!

Under 2018 släpptes de första åtta avsnitten av Kockpodden. Det var inspirerande samtal om arbetslivet, karriären, framtiden, hållbarhet, jämställdhet och såklart, om mat och matlagning. Först ut var Mathias Dahlgren och varje torsdag från och med den 28 mars kommer ett rykande nytt avsnitt släppas!

Du hittar avsnitten här och på ACAST.

Vi smygstartade säsong 2 av Kockpodden!

Sebastian Gibrand

30 år och var i år aktuell i Bocuse dÓr, VM i professionell matlagning. Sebastians karriär har gått spikrakt uppåt via krogar som Gastro Helsingborg, Oaxen och Frantzén. Han har snabbt gått från “ung och lovande” till en av Sveriges främsta kockar. I en tidigare intervju beskrev han sig själv som “social, målmedveten och jävligt bitter, förklaringen till detta får vi i dagens avsnitt. 

Vi pratar också om hur länge och hur hårt man tränar inför världens största matlagningstävling. Hur påfrestande är det för kropp och psyke? Sebastian berättar dessutom om sin uppväxt och om hur bilden av kockyrket har förändrats.

Är det okej att utbilda sig till kock när man har höga betyg och föräldrarna förväntar sig en akademisk framtid? Om du är nyfiken på denna kanske något bittra men ack så vänliga skåning, är du välkommen att lyssna på det här avsnittet av Kockpodden, med Sebastian Gibrand!
Asvnittet presenteras i samarbete med JDE professional

RELEASEDATUM SÄSONG 2

30/1 Sebastian Gibrand

28/3 David Lundqvist

4/4 Daniel Müllern

11/4 Emma Shields

18/4 Frida Nilsson

25/4 Alexander Sjögren

2/5 Kathrin Baake

9/5 Isabelle Seger

16/5 Alexander Olsson

23/5 Titti Qvarnström

Vill ni lyssna på avsnitten från säsong 1 så hittar ni dem här.