Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Triumf Glass från Sävedalen

Vi är ett svenskt familjeföretag som vår farfar grundade i Majorna 1946. De senaste 60 åren har vi haft vår fabrik och vårt hjärta i Sävedalen strax utanför Göteborg.

r producerar vi idag 90% av våra volymer vilket motsvarar 17 miljoner liter glass. En stor del i vårt dagliga arbete ligger i att vara nytänkande och att ständigt utveckla vårt sortiment med spännande smaker. All vår skopglass och dessertglass är gräddglass.

Mycket har hänt de senaste åren. Nya fabriken invigdes i maj 2021 med en ny modern produktionslinje. Detta betyder att vi nu producera upp till 24 000 glassar i timmen. 

Kaninis

Lisebergskaninen har tillsammans med vår professionella produktutvecklare tagit fram sin tuttifruttiisglass. En rosa isglass på pinne fri från allergener. Tuttifrutti kommer från italienskans tutti i frutti, som betyder "alla frukter". Ett riktigt prisvärt alternativ för dig som vill servera många för liten peng. Från Glassfabriken i Sävedalen.

Vanilla Ice Cream                                                                                                   

Smarriga & gräddiga vaniljglasspinnar tillverkade av svensk mjölk och grädde som uppfyller UHM-kraven. Varje pinne har innehållsdeklaration och ean-kod på varje individuell glass.

Från Glassfabriken i Sävedalen.

Köp triumfglass här:

SVENSK GRÄDDE

På Skaraslätten går korna omkring och mår gott. Vi på Triumf Glass har valt att jobba med färsk svensk grädde till glassfabriken i Sävedalen. Falköpings mejeri levererar grädden som kommer från utvalda gårdar i Västergötland.