Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Recept - Bahn Mih

Fylld med pulled Vegme inspirerat av det österländska köket, picklad rödlök, koriander, rökt svampemulsion och grönkålsskott.

10 portioner: 

Deli sub tina och servera 10 st 

Pulled vegme 1 kg 

Black garlic marinad 2 dl 

Korianderfrön 20 g 

Rödlök 5 st 

Ättika 0,5 dl 

Strösocker KRAV 1 dl 

Koriander 50 g  

Grönkålsskott 50 g 

Rökt svamp30 g 

Ägg 5 st 

Rapsolja 9 dl 

Vitvinsvinäger 2,5 msk 

Pulled Vegme: 

Smaksätt pulled Vegme med Black garlic marinad och rostade mixade korianderfrön, rosta hårt i ugnen. 

Picklad Rödlök: 

Skala och hyvla rödlök tunt på mandolin, koka en 1-2-3 lag  

(0,5 dl ättika 1 dl socker 1,5 dl vatten) och lägg i rödlök, låt svalna tillsammans. 

Rökt Svampemulsion: 

Vispa upp en sabayonne på äggula (spara äggvita) vitvinsvinäger och lite salt. Mata i rapsolja i en tunn stråle för att få ihop en emulsion, blanda i mixad rökt svamp och smaka av. 

Grönkålsskott chips: 

Plocka grönkålsskott och fritera i olja, lägg på papper och salta lätt. 

Montera i nybakt sub-bröd toppa med koriander.