Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Årets Kock 2019 – FINAL

12-13 september, Annexet i Stockholm. Svenskt mästerskap i professionell matlagning.

Anmäl dig!

Anmäl dig här

Kunden i fokus kan sägas vara en klyscha. Hos Menigo är den allra högsta grad verklig. Vi vill ge er möjlighet till lite välförtjänt avslappning. Samtidigt vet vi att er tid är dyrbar, så varför inte kombinera med lite nytta.  Vi erbjuder något av följande aktiviteter i samband med vår julmäsa.

- Golf på Bjärehalvön

- Råvarusafari

- Cykling

- Padelturnering

- Spa/Bastu

Kl 15 öppnas portarna till festvåningen ovanför Centercourten. Här kommer du att under avslappnade former ges möjlighet att pröva både mat & dryck inför julen. 

Buss avgår från Göteborg C kl 08:00 den 7 oktober från Nils Ericsson terminalen. Tillbakaresa med buss från Båstad till Göteborg sker den 8 oktober kl 10.00

Boka din plats på bussen, middag, övernattning och deltagande på Julmarknaden via knappen "Anmäl dig här" till ett förmånligt pris på 995 sek/person som del i dubbelrum.  

Menigo på plats

Hos Menigo träffar du bland andra Årets Kock 2017 - Johan Backéus. Sundsvallskocken som till hösten öppnar sin första Krog i egen regi tillsammans med sin fru Birgit Malmcrona.

Hos oss kan du utmana Johan i Råvarukunskap på svenska färskvaror i säsong – kanske är du en av de som ställer upp i Årets Kock 2020? Johan visar också några riktigt smarta knep på hur du kan ta tillvara på den svenska naturens skafferi, det som växer inpå knuten som är alltför lätt att missa i en hektisk vardag. Exempelvis svenska matsvampar, vildväxande smakrika växter och mycket mer.

Du har också chansen att träffa medarbetare från alla led i vår verksamhet, inte minst våra eminenta produktspecialister. De står redo med massor av råvarutips inför kommande säsong.

Tillsammans med Arla och Spendrups bjuder vi på utvalda läckerheter i våra två partnerbarer.
Separat entrébadge krävs - kontakta din säljare på plats.
Partnerbar 1

Vårt senaste tillskott i Färskvaruhallen, EKO Fisk, bjuder provsmakning av svenska Belon-ostron. Missa inte presentationen av den svenskodlade störromen från AROS, skördad på det mest hållbara sätt man kan tänka sig. Eldsjälen och grundaren till AROS är med på plats och berättar om sin vision med Sveriges mest unika Störodling.

Partnerbar 2

Viltdelikatesser i samarbete med Svenskt Viltkött. Sven-Åke Larsson från Svenskt Viltkött presenterar tillsammans med Menigos Markus Femling det finaste från våra svenska skogar.

Samarbetspartners:

 • 12 september
  Öppet för branch - 11.30-17:00
  AW med dj, dryck och snacks från 17:00

 • 13 september
  Öppet för bransch och allmänhet - 9:30-16:00 
  Vinnaren koras senast kl 16:00


  Mer information om tävlingen och program hittar du på
  https://aretskock.se/


Biljetter


Anmälan för dig i branschen är kostnadsfri fram till och med den 9 september!
Åldersgräns 18 år. Anmälningskod: Menigo.