Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Årets Kock 2019 – FINAL

12-13 september, Annexet i Stockholm. Svenskt mästerskap i professionell matlagning.

Erbjudande!

Fri entré tom 9 september.
Boka biljetter

Vinna eller försvinna! De åtta finalisterna utmanas i flera moment under finalen – allt ska klaffa och kockarna måste leverera sitt absolut bästa med vetskapen om att de bara har en chans framför juryn.

Under finalen har du möjlighet att möta branschkollegor, lyssna på intressanta samtal på temat förändrade beteenden samt äta gott och mingla på ”after tävling”.

Vinnaren av Årets Kock 2019 koras under eftermiddagen fredagen den 13 september i närvaro av av H.K.H. Prins Carl Philip.

De åtta finalisterna som fajtas om titeln Årets Kock 2019 är:

  1. Jonas Lagerström, Etoile, Stockholm
  2. Lars Niklasson, Lilla Ego, Stockholm
  3. Ola Wallin, SK Mat & Människor, Göteborg
  4. Christian Siberg, Swedish Taste Stockholm, Stockholm
  5. Daniel Müllern, Unilever Food Solutions, Ystad
  6. Martin Moses, SK Mat & Människor, Göteborg
  7. Louise Johansson, Taste by Louise, Kungälv
  8. Alexander Sjögren, Restaurant Mutantur, Malmö


Läs mer om finalisterna och tävlingen här> 

Menigo på plats

Hos Menigo träffar du bland andra Årets Kock 2017 - Johan Backéus. Sundsvallskocken som till hösten öppnar sin första Krog i egen regi tillsammans med sin fru Birgit Malmcrona.

Hos oss kan du utmana Johan i Råvarukunskap på svenska färskvaror i säsong – kanske är du en av de som ställer upp i Årets Kock 2020? Johan visar också några riktigt smarta knep på hur du kan ta tillvara på den svenska naturens skafferi, det som växer inpå knuten som är alltför lätt att missa i en hektisk vardag. Exempelvis svenska matsvampar, vildväxande smakrika växter och mycket mer.

Du har också chansen att träffa medarbetare från alla led i vår verksamhet, inte minst våra eminenta produktspecialister. De står redo med massor av råvarutips inför kommande säsong.

Tillsammans med Arla och Spendrups bjuder vi på utvalda läckerheter i våra två partnerbarer.
Separat entrébadge krävs - kontakta din säljare på plats.
Partnerbar 1

Vårt senaste tillskott i Färskvaruhallen, EKO Fisk, bjuder provsmakning av svenska Belon-ostron. Missa inte presentationen av den svenskodlade störromen från AROS, skördad på det mest hållbara sätt man kan tänka sig. Eldsjälen och grundaren till AROS är med på plats och berättar om sin vision med Sveriges mest unika Störodling.

Partnerbar 2

Viltdelikatesser i samarbete med Svenskt Viltkött. Sven-Åke Larsson från Svenskt Viltkött presenterar tillsammans med Menigos Markus Femling det finaste från våra svenska skogar.

Samarbetspartners:

  • 12 september
    Öppet för branch - 11.00-17:00
    AW med dj, dryck och snacks från 17:00

  • 13 september
    Öppet för bransch och allmänhet - 9:30-16:00 
    Vinnaren koras senast kl 16:00


    Mer information om tävlingen och program hittar du på
    https://aretskock.se/


Biljetter


Anmälan för dig i branschen är kostnadsfri fram till och med den 9 september!
Åldersgräns 18 år.