Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Partnern

”Den digitala innovationen för att skapa hållbara matupplevelser är ett område som Menigo prioriterar.”

VAD HAR VI GJORT HITTILLS

Menigo arbetar med utbildning och rådgivning dels via sitt ägarskap i Restaurangakademien, men också via våra digitala kanaler. På Menigo.se finns verktyg för hållbar matlagning, råvaruguide, tipsflmer och många produktskolor.
Inom tjänsteerbjudandet Menigo Partner har vi samlat flera externa partners som kan hjälpa våra kunder göra hållbara val med sin verksamhet.
Det fnns olika utmaningar i branschen och Menigo ingår i samarbeten som på olika sätt främjar branschutveckling.

Vi är medlem i olika branschorganisationer för att arbeta för en bättre livsmedelshållning, t ex Fisk och Skaldjursrådet, ECR, GS1, Kyld & Fryst färdigmat samt Svenska sojadialogen och Organic Sweden. Vi samverkar även med livsmedelsbranschen i ett projekt för att förbättra arbetsvillkoren bland livsmedelsarbetare i Thailand, QuizRR.


MENIGOS OMRÅDEN FÖR HÅLLBART FÖRETAGANDE

Med grund i FN:s globala mål för hållbarhet har vi skapat riktningen och strukturen för vårt hållbarhetsarbete. Som företag, arbetsgivare och samhällsaktör speglar de våra värderingar och representerar relevanta områden som ger oss möjlighet att bedriva ett långsiktigt hållbart företagande.

Partnern
Personen
Planeten
Produkten

VI TROR PÅ:
Samarbete och partnerskap för att tillsammans skapa ett långsiktigt hållbart samhälle
STÄLLNINGSTAGANDE:
Vi på Menigo har ett ansvar att hjälpa våra kunder att enkelt kunna göra hållbara val bland alla våra produkter och tjänster
LÅNGSIKTIGA MÅLSÄTTNINGAR:
2030
50% av vår försäljning skall genom vägledning och inspiration vara hållbarhetsmärkt / tredjepartscertiferade.