Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
2019-01-22 | Nyhet

Vegetarisk internutbildning

Intresset för vegetariska och veganska produkter blir allt starkare. I takt med detta ser vi Inom Menigo en möjlighet att stärka vår position på marknaden genom att utveckla ett bra vegetariskt och veganskt erbjudande.

Genom att ha rätt sortiment och dela kunskap och kompetens inom detta område skapar vi en plattform kring vår vision och vårt löfte om hållbara matupplevelser samtidigt som vi tar ett ytterligare kliv i riktningen av att vara den bästa samarbetspartnern.

Som ett led i ovanstående anordnades en internutbildning för representanter ur AO Privatas säljorganisation den 15 januari på FVH i Årsta. Sammanlagt 14 personer gavs under eftermiddagen möjlighet att förkovra sig i vegetarisk och vegansk mat. Dagen inleddes med en mycket uppskattad teoretisk dragning av Lisa Förare-Winbladh följt av upplagning i provköket under handledning av Andreas Brettmark köksmästare väst och Eva Vilhelmsson Köksmästare Stockholm. Ambitionen var här att knyta ihop den teoretiska delen med en praktisk upplagning där deltagarna fick möjlighet att laga olika vegetariska rätter samt prova nya metoder och tekniker för att få en större kunskap inom nämnt område.