Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
2017-09-22 | Nyhet

Välkommen till nya menigo.se!

Hösten 2017 lanserar vi nya menigo.se. Här kommer du enkelt och snabbt kunna lägga ordrar, ta del av inspirerande innehåll och få all information du behöver om oss som partner.

En webbshop med kunden i fokus

Sedan några månader tillbaka har vi haft ett antal pilotkunder som fått testa nya menigo.se. Utefter kommentarer vi fått in har funktioner utvecklats och finjusterats. Vår nya webb kommer vara en levande plattform där det löpande kommer släppas nya funktioner.  Vi ser fram emot att få veta vad du tycker!

  •     Nytt utseende för en användarvänlig upplevelse
  •     Fungerar lika bra i mobil, surfplatta eller dator
  •     Enklare navigering med tydlig menystruktur
  •     Innehåll anpassat för dig och din verksamhet
  •     En snabbare upplevelse med kortare laddningstider
  •     Bättre sökresultat med smart sökfunktion

Så här funkar det - Här hittar du instruktionsfilmer till alla tjänster på menigo.se >> 

Via nya menigo.se kommer du enkelt och snabbt kunna lägga ordrar, ta del av inspirerande innehåll och få all information du behöver om oss som partner.

Behöver jag göra något? 

Nej, vi har samma webbadress och du har samma inloggningsuppgifter som tidigare. Har du en äldre version av explorer kan det vara ett bra tillfälle att uppdatera till senaste versionen.

När jag loggar in hamnar jag i gamla webshopen. Ska det vara så? 

Ja, för att göra övergången så smidigt som möjligt släpps våra kunder in i webshopen i etapper under hösten 2017 med start 27 september. Du kan däremot surfa runt bland sortimentet även i utloggat läge, men du ser inte priser och kan inte handla. För att få veta när du släpps på i nya webshopen kan du kontakta din säljare eller e-support på telefon 010-70 77 398 eller  e-support@menigo.se 

Jag är van vid hur det såg ut tidigare, tänk om jag inte hittar? 

Förändringar kan vara utmanande! När vi byggt sidan har vi haft användaren i fokus och låtit flera pilotkunder testa den. När du varit inne på siten några gånger kommer du hitta lika bra som i ditt eget kök. Har du några funderingar eller problem kan du alltid kontakta din säljare eller e-support.

Kommer det mer funktioner? 

Javisst, under hösten kommer vi släppa på allt fler funktioner och uppdateringar. När en ny funktion lanserar annonserar vi det på startsidan med länk till instruktionsfilm/text.