Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Hem
  • Aktuellt
  • Nytt samarbete mellan Menigo och Sensec Personlig Säkerhet
2018-10-26 | Nyhet

Nytt samarbete mellan Menigo och Sensec Personlig Säkerhet

Genom ett nytt samarbete mellan Menigo och Sensec Personlig Säkerhet erbjuds handlare inom Time och Nära Dej ett unikt butikssäkerhetspaket, särskilt framtaget för att passa servicehandeln.

Skräddarsydda paket för Time och Nära Dej-handlare

Menigos samarbetsavtal med Sensec Personlig Säkerhet gör det möjligt för handlare inom Time och Nära Dej att ta del av det skräddarsydda säkerhetspaketet. Det omfattar bland annat larmsystem, rökdetektorer, överfallslarm samt hot- och våldsutbildning.

Online-utbildning för att skydda butikspersonal

– Den sistnämnda utbildningen är en unik del av paketet som syftar till att förbereda butikspersonal för hur man ska agera i en hot- och våldssituation. Utbildningen genomförs online på vår egen utbildningsplattform, säger Martin Strand på Sensec.

– Våra handlare har länge efterfrågat en säkerhetslösning som är specifikt anpassad just för servicebutiker. Det hjälper våra handlare att känna en ökad trygghet med en effektiv säkerhetslösning, säger Joakim Mannesten, konceptchef Time & Nära Dej på Menigo Servicehandel.

Flexibelt avtal

I avtalet ingår en installationskostnad samt månatlig avgift. Det finns även flera tillval att lägga till paketet, som 24/7 support och rullgaller från Jari Safe.