Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Hem
  • Aktuellt
  • Nu lanserar vi branschens första leveransapp
2017-12-21 | Nyhet

Nu lanserar vi branschens första leveransapp

Nu ökar vi takten på digitaliseringen och lanserar en ny lösning, en leveransapp som gör det möjligt för restauranger och krogar att följa leveranser och få notiser om eventuella förändringar i realtid.

Vi vet att våra kunder arbetar under konstant tidspress och leveransen av varor är en avgörande parameter som måste fungera. Med Menigos nya leveransapp kommer vardagen och arbetet underlättas för kunderna på många olika sätt.  

- Appen är ett stort och viktigt steg för att underlätta vardagen för våra kunder. Att enkelt nås av information kring sin leverans bidrar till både ökad effektivitet men också trygghet, säger Martin Sagne, Logistikdirektör Menigo.

Följ leveransen i realtid

Genom den nya appen kommer Menigos kunder kunna följa sina leveranser för att kunna planera sin dag och ta hand om eventuella problem så snart de uppstår. Användaren väljer själv vilken typ av notiser som ska nå dem, exempelvis när chauffören lämnat lagret eller om den beräknade leveranstiden ändras under dagen. 

- Våra kunder är drivkraften för oss när det gäller digital utveckling. Därför kommer vi att i hög takt fortsätta utveckla befintliga och lansera nya digitala verktyg, säger Nina Wahlgren Gill, Marknads- och Kommunikationsdirektör Menigo.  

Leveransappen lanseras initialt till en liten grupp pilotkunder för att under våren lanseras stegvis till Menigos olika kundgrupper. 

Menigos leveransapp i iphone