Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
2017-09-07 | Mässor & Event

Mötesplats Menigo 2017

Mötesplats Menigo pågår för fullt och nu är det hög tid att anmäla sig till årets två sista mässor i Malmö och stockholm.

 Denna sida uppdateras löpande i takt med att programmet fylls på fram till turnéstart den 3 oktober.

Hållbarhet - en global utmaning som engagerar

Årets tema är hållbar utveckling. Ett ämne som vi vet engagerar många, inte bara i vår bransch.

Tillsammans med Mia Barkland och Trossa AB startar vi dagen med ett informativt och engagerande seminarium på ämnet Hållbar utveckling och näringslivets roll i att bidra till att världen når de de 17 Globala målen som är satta i Agenda 2030. Extra intressant är detta för alla oss som jobbar med livsmedel på olika sätt, då vi vet att livsmedelsproduktionen har en stor roll att spela för att nå en hållbar utveckling. Läs mer här.

Obs, Begränsat antal platser. För att reservera er plats vid seminariet - anmäl er via registreringslänken.  

Resten av dagen dukar vi tillsammans med ett hundratal av våra leverantörer upp med inspiration, kunskap, nyheter och möjlighet att delta i samtal & aktiviteter kring årets tema.

*Hållbar utveckling enligt Brundtlandrapporten; "’Utveckling som tillgodoser dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillgodose sina behov’’

Speakers Corner by Menigo

Med oss vid våra Mötesplatser har vi våra hållbarhets- & kvalitetsexperter, Christoffer & Mats, som ser mycket fram emot att träffa er, lyssna till era tankar och svara på era frågor.

Christoffer & Mats hittar ni under dagen i vårt Speakers Corner dit alla besökare är välkomna för samtal kring hållbarhet. Se program nedan.

Nutiden är digital

Strax innan vi ger oss ut för att möta er lanserar vi vår uppdaterade hemsida & Webbshop 2.0. Ett självklart steg för oss i vår digitala utveckling - för att göra vardagen enklare för er. Kom och träffa våra superanvändare Sophia & Per som visar,  svarar på frågor & berättar hur ni kan använda de nya verktygen för att planera era inköp och minska ert svinn. 

Ni kan även träffa Sophia & Per i vårt Speakers Corner under dagen. Se program nedan.

Program i Speakers Corner by Menigo

Kl. 11.30 - 13.00 - 14.30
Hållbar utveckling & kvalitet 

Kl. 12.15 - 13.45 - 15.15
Menigos nya webb - så funkar den

Lyckohjulet med Stjärnvinsten

Ett mycket uppskattat inslag vid våra mässor är Lyckohjulet så det har vi förstås med oss även i år. För er som har lyckan med er finns även chansen att vinna Stjärnvinsten. Lyckas ni pricka in rätt ruta får ni hämta en extra fin vinst hos någon av våra utställare. Lycka till!

Skynda att Fynda 

Vid Mötesplatserna i Borås & Malmö har vi med oss vår populära Outlet med restaurangutrustning där ni kan göra riktiga fynd bland kastruller, koppar och en hel massa annat. Betalning sker med fördel med Swish, annars kontanter.

Frågor om Mötesplats Menigo besvaras här: massa@menigo.se.

Anmäl dig till Mötesplats Menigo 2017

Anmälan >> Stockholm 25 oktober, Nacka Strandsmässan

Tider för samtliga orter

10.30 Förmiddagsseminarium, föranmälan krävs
11.00 Mässan öppnar
12.00- 14.30 Vi bjuder på lunch
17.00 Mässan stänger