Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
2021-10-19 | Nyhet

Space ingår partnerskap med Menigo

Vi medverkar i ett unikt partnerskap med kulturcentret Space – Stockholms nya mötesplats för den unga digitala generationen. Genom samarbetet vill Menigo bidra till att skapa intresse för mat och hållbarhetsfrågor.

Menigo har tecknat ett femårigt avtal med Pop Entertainment Group. Företaget äger och driver ABBA The Museum, Pop House Hotel, Cirkus, Hasselbacken och Space. Space är det senaste tillskottet i Pop Entertainment Group och är en ny typ av upplevelsecenter. På sju våningsplan mitt i centrala Stockholm skapas ett världsunikt hus som kombinerar gaming, musik, mat och ”content creation” för den unga digitala generationen.

– Vi är mycket stolta att Space valde oss som samarbetspartner, inte minst för vårt gemensamma fokus på hållbarhet i stort, men kanske framför allt social hållbarhet inklusive inkludering och jämställdhet, säger Nina Wahlgren Gill, Kommersiell Direktör, Menigo.

Space och Menigo delar passionen för mat och bra råvaror. Detta är en central del av upplevelsecentret Space och överallt i huset finner besökaren caféer och barer med möjligheter att äta och dricka gott. Som partner till Space och Fat Cat, ett japanskt-koreanskt brasseri, levererar Menigo såväl köksutrustning som råvaror.

– Maten och människan är vår passion på Menigo. Vi tror på måltidens goda kraft att bygga broar mellan människor, främja hälsa och bidra till hållbar tillväxt. Genom samarbetet ser vi fram emot att nå den yngre generationen och att fånga deras intresse för både god mat och för restaurangbranschen. Tillsammans med Space vill vi skapa en bättre, mer hållbar framtid för våra ungdomar, säger Nina Wahlgren Gill.

Den 27 november öppnar Space vid Sergels torg i Stockholm. Fat Cat, ett japanskt-koreanskt brasseri som blir hjärtat i huset slår upp dörrarna redan den 29 oktober och blir det perfekta stället för lunch, frukostmöten, middagar eller sena kvällar.

Se Space pressmeddelande här