Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
2018-02-06 | Nyhet

Menigo satsar på ett utökat sortiment för timbalkost

Andelen äldre ökar i Sverige och vi tycker att måltidsupplevelsen ska vara god genom livets alla skeden. Därför utökar vi nu vårt sortiment av timbalkost.

Timbalkost äts av personer med svälj- eller tuggproblematik och då konsistensen inte blir en del av matupplevelsen blir smaken en desto viktigare för en positiv måltid.

Näring och rätt konsistens

Produkterna i sortimentet med namnet timbal har extra näring tillsatt för att säkerställa att även den som inte orkar äta stora portioner får i sig rätt mängd näring. Med vårt utökade sortiment ger vi våra kunders matgäster möjligheten till fler smaker och större variation. De olika varumärkena skiljer sig även åt i konsistensen och vi hoppas att våra kunder provar olika för att hitta sina favoriter.

2017 års leveransproblem

Under förra hösten har vi haft utmanande leveransproblem och vi gör allt för att tillsammans med leverantörerna säkerställa att vi i framtiden ska ha tillgängliga alternativ hela tiden. Vår bredd i sortimentet blir ett viktigt steg i strävan att alltid kunna erbjuda våra kunder timbalkost. 

 

Vi har ett brett utbud av timbalkost

Du hittar hela vårt timbalsortiment i vår webbhandel
Till sortimentet >>