Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
2019-11-01 | Nyhet

Alla på plats i Färskvaruhallen

Nu är alla på plats i Menigos nya Färskvaruhall. Efter EkoFisk, har nu ServiceStyckarna flyttat under samma tak som Menigo Färskvaruhallen som nu blir en av Sveriges största.

Under året har vi på Menigo arbetat intensivt med att bygga ut vår Färskvaruhall i Årsta för skapa av en av Sveriges största färskvaruhallar.

Tidigare i somras flyttade Eko fisk in och nu har också Servicestyckarnas flyttlass gått. Därmed kan vi på Menigo stolt presentera stora delar av vårt färskvaruerbjudande på en och samma plats.

Det är inte den enda fördelen, att samla bolagen under samma tak ger också många miljöfördelar.

  • Möjliggör effektivare transporter genom t.ex. samdistribution för bud och returer. Det innebär också minskade koldioxidutsläpp eftersom vi slipper transporter mellan verksamheterna.
  • Vi har bytt ut vårt freonbaserade system till nya kylanläggningar i fastigheten som innebär en mer miljövänlig kyllösning.
  • Möjlighet att återvinna restvärme som skapas vid kylningsprocessen. Restvärmen används för uppvärmning av fastigheten och dess varmvatten.
  • Eftersom vi nu är den enda hyresgästen i fastigheten kommer den att miljöcertifieras. Vi, tillsammans med vår fastighetsägare arbetar tillsammans med certifieringen Breem in Use, där man ser över prestationen inom energi, avfall och byggmaterial.
servicestyckarna-fvh.jpg