Logga in

Utesäljare till försäljningsområde Stockholm

Detta kan du förvänta dig
Det mest utmanande och spännande med tjänsten som utesäljare är att utifrån en tydlig och ambitiös målbild bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer och lönsam försäljning inom ditt säljdistrikt. Du kommer att arbeta med nykundstagande och prospektbearbetning inom ditt distrikt och tillsammans med våra befintliga kunder utvecklar du försäljning och lönsamhet. Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att planera och göra kundbesök, bearbeta prospekt och skriva offerter. Du skapar långsiktighet med våra kunder genom din kunnighet, ditt engagemang och genom att vara nytänkande.

 

Du ingår i ett säljteam med många kompetenta och engagerade kollegor som sporrar varandra i säljtävlingar. För att du ska bli ännu vassare och utveckla din säljteknik och din produktkunskap har vi regelbundet produktprovningar tillsammans med våra leverantörer och ett säljutvecklingsprogram för alla våra inne- och utesäljare.

 

Det vi förväntar oss
För att lyckas och vara framgångsrik i tjänsten behöver du ha minst 3-årig gymnasieutbildning och dokumenterat framgångsrik erfarenhet av försäljning. Du har minst fem års erfarenhet av försäljning och god förståelse för våra kunders vardag. Du har erfarenhet av arbete med Officepaketet främst Excel och självklart har du körkort.

 

Som säljare hos oss måste du fungera väl i grupp och samtidigt ha ett eget driv att självständigt uppnå uppsatta säljmål. För att nå framgång krävs det att du har ett starkt engagemang och en vilja att ständigt bli bättre på det du gör. Du är nytänkande och kreativ, ser möjligheter och har förmågan att omsätta dem i handling. Dessutom är du en naturlig relationsbyggare som har lätt för att både skapa och behålla långsiktiga kontakter. Sist men inte minst så har du struktur och ett målinriktat arbetssätt som gör att du kan planera, prioritera och strukturera ditt eget arbete.

 

Ansökan och kontakt
Har du frågor om tjänsten ta gärna kontakt med Utesäljchef Borko Zaric 08- 722 12 67 eller Anna Helander 722 12 23. Unionens representant Anna Tonelli når du på telefon 073- 8676437

Välkommen att skicka ditt CV och personliga brev via e-mail till rekrytering@menigo.se.
Märk din ansökan din ansökan ”Utesäljare Stockholm”
Din ansökan vill vi ha senast den 2017-09-30.Till toppen