Logga in
ida_johanna_kontorsbild

Praktikanter och Studenter

Praktikanter

En praktik kan vara en väg in på företaget och i den mån vi har möjlighet tar vi gärna emot praktikanter i olika former. Det kan vara möjlighet för dig som varit utanför arbetsmarknaden en längre tid och behöver bygga på din arbetslivserfarenhet och kompetens för att ta dig tillbaka in i arbetslivet. Det kan också vara praktik för dig som student från högskola/universitet som kan bygga på din arbetslivserfarenhet samtidigt som du bidrar till oss med de senaste teorierna för att utföra olika undersökningar eller projekt.


Examensarbete

Att ha kontakter med högskolor och universitet är viktigt för oss och vi ser gärna att kontakten med potentiella medarbetare knyts redan under studietiden.

 

Skicka in ett mail med information om dig/er, vilken utbildning du/ni studerar på, förslag på ämne etc. till oss. Vi tar då kontakt med lämpliga chefer och om det finns intresse så hör vi av oss till dig. Skicka ansökan till vår rekrytering@menigo.se. Märk ansökan "Exjobb"

  

 

Skicka in ett mail med CV och personligt brev och beskrivning av förutsättningarna som gäller för din praktik. Vi tar då kontakt med lämpliga chefer och om det finns intresse så hör vi av oss till dig. Skicka ansökan till vår mailbox rekrytering@menigo.se. Märk ansökan "Praktik"Till toppen