Logga in
Jobbansökan

Hur går en ansökan till?

Rekrytering är en stor investering både för dig som byter arbete och för oss som får en ny kollega och det är viktigt att det blir rätt för bägge parter.

 

Vi vill att du ska trivas och känna att du kan utvecklas med oss. Jämställdhet och mångfald ser vi som framgångsfaktorer och naturligtvis anställer vi alltid utifrån rätt kompetens, personlighet och erfarenhet oavsett kön, ålder, etnicitet, religion eller sexuell läggning.

 

Skicka din ansökan med personligt brev och CV

Först skickar du din ansökan som består av ett personligt brev och din CV till oss via rekrytering@menigo.se. Märk ärenderaden i mailet med namnet på tjänsten. Du får automatiskt en bekräftelse på att din ansökan är mottagen. Observera att vi endast tar emot ansökningar via mailboxen.
 
Din ansökan behandlas så snart som ansökningstiden har gått ut om det inte står angivet i annonsen att det sker löpande urval. Skulle processen av någon anledning dra ut på tiden så återkopplar vi detta till dig via mail.

 

Urval och första jobbintervjun

Tillhör du de sökande som bäst matchar kompetenskraven blir du kallad till intervju. Du kontaktas då av HR- avdelningen för att boka upp en första intervju. Första intervjun syftar till att titta närmare på din kompetens och du träffar den rekryterande chefen och eventuellt HR-chefen.

 

Om du inte är aktuell för första intervju får du via mail information om att du inte gått vidare. Undrar du över orsaken till att du inte blev kallad är du förstås alltid välkommen att kontakta oss för återkoppling. Självklart är du också välkommen söka andra jobb hos oss, när något som är intressant för dig dyker upp.

 

Andra jobbintervjun

Till den andra intervjun kallas de sökande som utifrån första intervjun är mest kvalificerande. Andra intervjun syftar till att lära känna dig närmare som person. Du träffar HR-chefen och den rekryterande chefen samt eventuellt ytterligare en person från Menigo.

 

Kontaktar dina referenser

Efter andra intervjun tar vi kontakt med referenserna. Detta sker förstås i samråd med dig som söker så att du har möjlighet att förbereda dina referenspersoner. När detta är gjort erbjuder vi jobbet till den vi ser som bäst lämpad för tjänsten. Alla som deltagit i intervjuer får naturligtvis en personlig återkoppling av den chef eller HR-chef som genomfört intervjun. 

 Till toppen