Logga in

Samarbeten och sponsorskap

Menigo har ett stort intresse för gastronomisk utveckling i Sverige. För att stödja den utvecklingen och bidra på de sätt vi kan, har vi ett antal samarbeten med utvalda partners. Vi är delägare och medgrundare till flera olika gastronomiska initiativ och vi bidrar till dessa och flera andra genom exempelvis sponsorsavtal. På så sätt vill vi ta ett helhetsgrepp om svensk gastronomi och bidra till en fortsatt stark utveckling.

 

 

AK-webb -sponsRestaurangakademien

Menigo är delägare i Restaurangakademien, som erbjuder kurser som matchar det ständigt ökande intresset för mat och dryck och vänder sig till restauratörer, kockar, företag och privatpersoner.

www.restaurangakademien.se.

 

 

Bocuse -webb -sponsBocuse d'Or

Menigo är huvudpartner till svenska Bocuse d'Or Akademien, som grundades 1990 av Sven-Gunnar Svensson för att ta hand om och ansvara för Sveriges deltagande i Bocuse d´Or. Akademien ingår numera i Gastronomi Sverige AB, som ägs av akademiens ledamöter.

gastronomisverige.se

 

 

AK-webb -spons (1)Årets Kock

Årets Kock är det svenska mästerskapet i individuell matlagning. Menigo är sponsor till Årets Kock och verkar även indirekt för tävlingens bästa genom Restaurangakademins ägandeskap av Årets Kock AB. 

www.aretskock.se

 
 

SVJK-webb -sponsJuniorkocklandslaget

Menigo är huvudsponsor till det svenska juniorkocklandslaget. Vart fjärde år får några av landets mest talangfulla unga kockar och konditorer möjligheten att bilda Sveriges Juniorkocklandslag och tävla i kock-OS i Erfurt.

www.juniorkocklandslaget.se 

 

 

Gastronomiskasamtal -webb -sponsGastronomiska samtal

Menigo har ett samarbete med Gastronomiska Samtal och ska tillsammans stimulera samtal kring gastronomiska utryck. Målet är att göra det svenska köket långsiktigt intressant och en tillgång för hela den svenska matbranschen.

www.gastronomiskasamtal.se

 

 

WGJ-webb -sponsWhite Guide Junior

White Guide Junior är guiden till Sveriges bästa skolmatsalar. Menigo samarbetar med White Guide Junior för att uppmuntra och utveckla skolköken och de mervärden som en bra skolrestaurang medför.

www.magasinmaltid.se/kategori/white-guide-junior

 

 

Stadsmissionen -webb -sponsStockholms Stadsmission

Menigo är partnerföretag till Stockholms Stadsmission. I samarbetet ingår att Menigo efter mässor och evenemang i Stockholmsområdet skänker all mat till Stockholms Stadsmission. Till toppen