Logga in
Servicehandeln_foto_per_eriksson

Butikskoncept

Vår vision är att göra vardagen lite enklare för våra kunder inom servicehandeln. Vi vill öka våra kunders lönsamhet genom konkreta mervärden som leveranssäkerhet, matsäkerhet, butiks- och produktkoncept samt konkurrenskraftiga priser.

 

Som kund hos Menigo får personliga relationer med oss - du får en egen butikskonsulent, innesäljare och stödet från en stark affärspartner. Du tar del av kunskap, kompetens och kundanpassade lösningar.

 

Om Timebutikerna

Time möter kundens krav på service, närhet, att snabbt och enkelt stilla behovet av vad jag är sugen på idag... Time består idag av 80 butiker över hela Sverige, vi expanderar snabbt och söker därför många nya, engagerade handlare som vill vara en del av det framgåndsrika konceptet Time.  

 

Franchising i Time innebär att du startar ett företag där det redan finns en färdig organisation och ett etablerat varumärke. Som franchisetagare äger du ditt eget företag, men företagandet ingår i en franchisekedja. Varje Timebutik ägs av en enskild företagare som mot en fast avgift får använda Time varumärket.

 

Om Nära Dej

Nära Dej finns alltid nära kunderna med ett generöst sortiment för den moderna kunden i kombination med bra öppettider och engagerade handlare.

 

Grundtanken i Nära Dej är...

Fria handlare - kombinera mångfald och lokalanpassning med storskalighet och effiktivitet

Samverkan - genom samarbete kan vi hålla en konkurrenskraftig prisbild och skapa tydlighet i marknadföringen

 

Idag finns det ca. 150 butiker över hela landet.

 

Om Runt Hörnet

Runt Hörnet vänder sig till handlare med etablerad verksamhet som vill utvecklas. Vi ser det bärande sortimentet vara inom konfektyr, snacks och dryck. Inom servicehandeln står det för över hälften av omsättningen.

 

Första butikerna har rullat ut och under 2012 kommer vi att bli mer än 50 butiker.Till toppen