Logga in

Kamp mot matsvinn

Resq

 

Gör överskottet värdefullt!

Varje dag kastas över 10% lagad restaurangmat - även om den fortfarande är i toppskick. Det vill ResQ sätta stopp för tillsammans med er.

 

Genom att ansluta er till ResQ Club (finns som både app och webbaserad lösning) har ni möjlighet att sälja dessa portioner som kvalitativ take-away till ett rabatterat pris medan maten fortfarande är i ett bra skick. Dessutom får det nya kunder att upptäcka er och ert utbud, samtidigt som de bidrar till en mer hållbar matkonsumtion – något som är viktigt för en allt mer miljömedveten allmänhet.

 

De maträtter i form av sallader, mackor, bakverk och annat som ni inte får sålt under ordinarie tider(frukost, lunch, middag) lägger ni upp i appen. Användarna får då en notis att det finns mat att “rädda”. Det går att ställa in rätter som glutenfritt, laktosfritt, vegansk osv för att alltid nå rätt målgrupp.

 

Användarna beställer och betalar direkt via appen och hämtar maten genom att visa upp ett kvitto för er i sin telefon. Det tar ungefär en minut att lägga ut den mat som blir över och appen håller koll så att ni inte säljer mer mat än ni har just den dagen. I slutet av månaden får ni sedan betalt från oss för det som faktiskt blivit sålt. Det är gratis att ansluta sig och helt utan månadskostnader. Vi tar enbart en liten procent av det som faktiskt säljs.

 

Appen, som finns både för iOS och Android, har över 100 000 aktiva användare som redan räddat mer än 150.000 portioner. Antalet anslutna restauranger är runt 400 endast i Sverige och det tillkommer runt 20% per vecka. Ca 70-80 procent av de portioner som läggs ut blir sålda.

 

Läs mer om Resq Club.

 Till toppen

Intresseanmälan till Menigo Partner

Menigo PartnerLogga in för mer info

Logga in för att se hela Menigo Partner-erbjudandet.

Logga in i webbshopen