Logga in

Integritetspolicy

Allmänt

Menigo är mån om din integritet och att skydda de uppgifter du lämnar till oss.
All behandling av personuppgifter sker i enlighet med personuppgiftslagen (PuL).

Antalet människor som har tillgång till uppgifterna är begränsat och uppgifterna lämnas inte ut till någon annan organisation annat än då de ska utföra tjänster för Menigos räkning och i så fall i samband med att ett särskilt avtal om sekretess tecknas.

 

Webbplatsen

På menigo.se kan det förekomma att vi uppmanar dig som kund att ange personuppgifter såsom namn och e-postadress för att kunna få en bättre service.

 

I och med att du registrerar personuppgifterna samtycker du till att dessa behandlas för aktuell tjänsts ändamål, vilken anges i anslutning till tjänsten och uppgiftsregistreringen. Du behöver bara ange de uppgifter som behövs för respektive tjänsts specifika ändamål och uppgifterna kommer inte att användas för något annat ändamål.

 

Menigos e-handel

All information du har lämnat till Menigos e-handel sparas för att förenkla och förbättra den tjänst Menigo tillhandahåller. I vissa fall kan Menigo lämna delar av den informationen vidare, men då endast till interna funktioner inom Menigo som behöver den vid exempelvis andra tjänster som leveransavisering, kundservice eller marknadsundersökningar.

 

För ytterligare frågor eller synpunkter om hur Menigo hanterar personuppgifter, vänligen kontakta Menigo Foodservice AB, 121 26 Stockholm-Globen. Tel. 08-722 14 00.



Till toppen