Logga in
SVH_Evenemangsbild_2017

Menigo Servicehandelsevent 2017

Äntligen är det dags igen!

 

Vi hälsar dig välkommen till vårt årliga Servicehandelsevent som i år går av stapeln på Scandic Alvik i Stockholm den 8-9 oktober. Nytt för i år är att vi förlägger handlarträff & mässa på land för att inte binda upp er till sjöss. På så vis gör vi plats för fler utställare än vid förra årets lyckade träff.

 

Konferens- & eventdelen på Scandic Alvik är en vackert belägen lokal på 5 våning med en fantastisk utsikt över Mälaren. Till Alvik finns goda kommunikationer både från Stockholm C och resten av landet via Bromma flygplats.

 

Program

Söndagen 8 oktober startar vi eventet för våra konceptbutiker Time och Nära Dej med seminarie & föreläsning som sen avslutas med en trevlig middag på kvällen. Vi bjuder på underhållning och passar på att prisa årets butik i respektive kedja.

 

Måndagen 9 oktober slår vi upp portarna till mässan där vi välkomnar alla våra servicehandelskunder. Där ni får möjlighet att se produktnyheter, lära er mer om olika tjänster, och möjligheten att göra riktigt bra klipp.

 

Vi bjuder på ett 2-dagarspaket för våra konceptbutiker i Time och Nära Dej om du bokar senast 8 september.

Paketet inkluderar söndagens program, boende och middag. Gäller 1 person per kundnummer, tillkommande personer debiteras ett kraftigt rabatterat pris à 800kr per person i delat dubbelrum. Enkelrumstillägg 495kr per person.

 

Säkra din plats – boka idag.

 

Varmt välkomna, vi ser fram emot att träffa er i höst.

 

Kontakt;  svh.kontakt@menigo.se 

 

Anmälan

 

Besöksanmälan SVH-event 2017

Edit fieldset

 

 

 Till toppen