Logga in
restaurangexpo_oädla hjortdetaljer

Menigo på Restaurangexpo 2017

Vid årets mässa lyfter vi nyheten oädla hjortdetaljer  i vårt sortiment och visar hur man kan ta tillvara på mer av de livsmedel som produceras och minska svinnet. Med oss har vi Graham Brown, en av Nya Zeelands mest välrenommerade kockar med mångårig erfarenhet både nationellt & internationellt. I höst är han på Sverigebesök för att inspirera & berätta om de oädla hjortdetaljer han producerar som vi på Menigo tagit in i vårt sortiment.

 

Var med och tävla på plats i Menigos monter

I vår monter kommer du kunna vara med och tävla om en inspirationsdag på din restaurang med vår köksmästare Mathias Brant-Nielsen.

1. Scanna din smarta besöksbricka

2. Svara på tre frågor

3. Vänta med spänning! Vinnaren koras efter mässan och kontaktas via mail.

 

I montern kan du även få veta mer om Menigo Partner, vårt partnerkoncept som erbjuder bra priser på tjänster och produkter som förenklar din vardag.

 

Välkommen till Monter B04:43

6 september

10.30 Oädla hjortdetaljer – Storytelling med Graham Brown*

11.15- 12.45 Tommy Myllymäki ger tips och signerar sin nya bok Sallad

14.00 Oädla hjortdetaljer –Inspiration med Köksmästar’n

15.30 Oädla hjortdetaljer – Storytelling med Graham Brown*

16.30 Oädla hjortdetaljer – Inspiration med Köksmästar’n

 

7 september

10.30 Oädla hjortdetaljer – Storytelling med Graham Brown*

11.30 Oädla hjortdetaljer – Inspiration med Köksmästar’n 

14.15- 15.45 Tommy Myllymäki ger tips och signerar sin nya bok Sallad

15.30 Oädla hjortdetaljer – Storytelling med Graham Brown*

16.30 Oädla hjortdetaljer – Inspiration med Köksmästar’n

 

 



Till toppen
Fribiljett till Restaurangexpo