Logga in
2017-06-16, Reportage

Menigo Partner låter dig fokusera på dina gäster

För våra kunder har vi förhandlat fram ett paket med tjänster, där du kan få förmånliga priser på allt från försäkring till utbildning och mycket mer. Vi kallar det Menigo Partner.

Tanken är att underlätta för dig som företagare så att du kan fokusera på dina gäster. När man ansluter sig till Menigo Partner får man tillgång till ett växande utbud av tjänster. Här ser du en del av vad som finns idag.

 

Digitalt

Vi erbjuder tjänster för att exponera din meny på webben, digitala informationstavlor till matsalen och baren samt olika smarta applikationer i ditt dagliga arbete.

 

Administration

När man driver restaurang får man en hel administration att ta hand om. Med samarbetspartners inom Menigo Partner kan detta förenklas, det kan handla om betalningslösningar och finansiering, det kan vara juridik men också energiavtal och kontorsvaror.

 

Hållbarhet

Om vi ska klara framtidens utmaningar måste vi ha ett hållbart företagande. Exempelvis kan vi göra mycket för att minska matsvinnet genom vårt samarbete med ResQ Club. Vi har också hållbar el och konsulter som kan hjälpa dig bli mer hållbar på alla områden.

 

Kök och matsal

Köket är din verksamhets hjärta och matsalen är dess själ. Här har vi partners som erbjuder dig knivslipning och gas, trevliga lösningar för bordsvatten och varför inte ge dina gäster tillgång till laddningsstationer i baren?

 

...och mycket mer

Vårt erbjudande fortsätter att utvecklas och vi sluter ständigt nya avtal. Exempel på det är tjänster för att förenkla ett hållbart företagande och samarbeten kring rekrytering och utbildning. Som Menigo Partner kommer du hela tiden att erbjudas nya attraktiva erbjudanden. Se alla våra erbjudanden från Menigo Partner här >>

 

 

 

imgimgimg