Logga in
2017-02-16, Reportage

Nu tar vi upp kampen mot matsvinnet

Vi på Menigo vill tillsammans med maträddningstjänsten ResQ Club hjälpa restauranger och caféer att undvika onödigt matsvinn och samtidigt ge konsumenter läckra och prisvärda maträtter. Därför lanserar vi nu ResQ Club som ett erbjudande inom ramen av vårt kunderbjudande Menigo Partner.

2017-02-14, Inspiration

Lönnkrogens upprättelse

När du strosar längst Döbelnsgatan i Stockholm tror du kanske att Restaurang ART är ett konstgalleri – och det är den. Men bakom kulisserna finns en lekfull restaurang med en meny präglad av smårätter från världens alla hörn.

2017-02-10, Pressmeddelande

Menigo söker Sveriges mest nyskapande matproducenter

Hällestadsvamp från Skåne utsågs till vinnare av Nyskaparstipendiet 2016. Deras odling av nya svampsorter, flera av dem unika i Sverige, ledde till slut fram till vinsten. Nu är jakten på 2017 års stipendiat igång och fram till den 16 april är det öppet att nominera svenska mathjältar.
2017-02-10, Inspiration

Samma mängd protein, olika mängd råvara

Att välja vegetariska proteiner framför animaliska är helt klart den nya avocadon. Allt fler efterfrågar bra vegetariska rätter utan att för den delen sträva efter ett helt postanimaliskt samhälle.

 
2017-02-08, Färskvarubloggen

Vad gör man som odlare en grå och kall dag i februari?

Solen tittar efterlängtat fram idag efter en lång period av tråkigt väder. Vinden viner kall och det snöade lite lätt igen häromdagen här i Mellansverige. Att det ska växa något ur den bruna frusna marken...

Inlägget Vad gör man som odlare en grå och kall dag i februari? dök först upp på Färskvaruhallen.

 
2017-02-08, Färskvarubloggen

Frukt & Grönt Information från Färskvaruhallen

Bristsituationen i Europa håller i sig och matbutikernas salladskylar gapar tomma på många ställen i Sverige. Dock är det inte bara vi här i Norden som har bekymmer utan detta är ett problem i hela...

Inlägget Frukt & Grönt Information från Färskvaruhallen dök först upp på Färskvaruhallen.

 
2017-02-08, Reportage

Digitalt på krogen

Det talas mycket om den digitala omställningen, men vad betyder det egentligen för restauranger? Här har vi utgått från fyra faktiska problem och visar på fyra praktiska digitala lösningar. Så här kan man också göra! Testa själv på din restaurang.

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet