Logga in
2017-04-27, Reportage

Kandidaterna till Bocuse d'Or Sverige klara

Nu står det klart vilka kandidater som tävlar om det prestigefyllda uppdraget att representera Sverige i Bocuse' Or Europe 2018, även kallat Kock-EM. Med åtta välrenommerade kockar i startfältet kommer juryn få en tuff uppgift den 14 september, då de utser vem av dem som blir Sveriges representant internationellt.

 

Bocuse D 'or Sverige 2017 (1)

 

2017-04-26, Färskvarubloggen

Frukt & Grönt Information från Färskvaruhallen

Hoppas ni alla hade en välförtjänt påskledighet. De av oss som fick förmånen att vara lediga fick en svalare ledighet än normalt och även snö som dinglade vackert från skyn. Detta var ett fenomen som...

Inlägget Frukt & Grönt Information från Färskvaruhallen dök först upp på Färskvaruhallen.

2017-04-26, Reportage

Så skapar du en familjär storstadskänsla på din krog

Med inspiration från restauranger i Paris och New York byggdes Borgmästaregården i Kristianstad om till en familjär krog med touch av storstad. Gustav Ovland, som tillsammans med sina vänner driver restaurangen, delar med sig av sina bästa tips om hur du skapar storstadskänsla - utan att bli opersonlig.

2017-04-26, Reportage

Fortsatt ökning av lunchpriser i Sverige

Lunchprisindex visar att de svenska lunchpriserna ökat med 2,40 kr jämfört med 2016. Snittpriset på en lunch i Sverige ligger idag på 94,90 kr. Enligt denna uppåtgående trend beräknas snittpriset på en lunch överstiga 100 kr innan 2020.

 
2017-04-25, Information till kunder

Vissa leveransförseningar i Stockholmsområdet idag

Under måndagkvällen drabbades Menigo av ett nätverkshaveri som främst drabbade vårt lager i Strängnäs. Det gjorde att vi idag tisdag, har vissa leveransförseningar i Stockholms området.

 
2017-04-18, Reportage

Dags för final av Swedish Young chef award

Den 7:e maj är det dags för final av Swedish Young chef award. Tävlingen Årets Kockelev byter därmed namn och med namnbytet sker också ett omtag av hela tävlingen.

 

 
2017-04-12, Information till kunder

Röda dagar i Påsk

Information om leveranser

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet