Logga in
2015-12-28, Inspiration

Trender & tendenser: Överflödets återkomst

Vill du mäta det ekonomiska välxtåndet är det snarare restaurangernas inredning än kjolarnas längd som du ska titta på.

2015-12-22, Reportage

På Hillenberg är detaljerna nyckeln till framgång

Ljussättning, akustik, materialvalen på stolarna, formen på borden, ja till och med ordvalen i menyn – på nyöppnade restaurang Hillenberg i Stockholm har man tänkt på mer än maten. Målet är en restaurang där miljön är lika genomtänkt som maten på tallriken, och där summan av de två blir en avslappnad stammiskrog för vuxna.

2015-12-21, Inspiration

Champagne en boost för minnet

Nu finns det forskning som tagits fram av forskare vid University of Reading som påvisar att om man dricker 1-3 glas champagne i veckan så kan det fördröja uppkomsten av demens.

2015-12-17, Reportage

Säkerhet i fokus på Fjäderholmarna

1,5 ton lax, lika mycket sill och 160 kilo löjrom. Så mycket mat går det åt när 10 000 julfirare ska njuta av de cirka 150 rätterna på Fjäderholmarnas Krogs julbord. Det är enorma volymer, men så har julbordet också krävt många och långa timmar av planering – för att både smaka ljuvligt och vara 100 procent livsmedelssäkert.

 
2015-12-16, Inspiration

Julöl - drycken till julmaten

Den mörkare, sötare och välrostade specialbrygden som tas fram till jul, och även påsk, balanserar upp den både feta, söta och salta julmaten. Även kolsyran i ölen hjälper till att skapa harmoni i munnen.

 
2015-12-14, Inspiration

Stort tack till Sveriges stadsmissioner

Stadsmissionerna i Sverige gör ett otroligt arbete för att hjälpa utsatta människor. De tackar ofta alla som bidrar, men det är inte lika ofta vi tackar dem för deras insats. Vi tycker därför att det är hög tid att rikta ett stort tack till dem för allt de gör för människor som har det svårt.

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet