Logga in
2014-12-22, Reportage

Gästnöjdhet – ett ord eller ett värde?

Många restauranger och hotell använder sig av ord som kund-/gästnöjdhet. Men vad gör man utav den feedback man ber gästerna om? Har man tid och utrymme för att alla i personalen ska hinna ta del av den och kunna bidra till förbättringar?

2014-12-19, Reportage

Några av julens kryddor

Såhär inför juletider kan det vara kul att lära sig lite mer om våra juligaste kryddor som ingefära, saffran, pomerans, kardemumma och kanel. Läs om ursprung, olika arter och annan kuriosa.

2014-12-19, Reportage

Rätt utbildning för rätt kompetens till rätt arbete

Att hitta rätt personal till olika tjänster inom besöksnäringen är inte det lättaste. Det kan många svenska enterprenörer vittna om. En prognos visar att branschen behöver påfyllning med ca. 50 000 utbildade personer per år om tillväxten fortsätter som nu.

2014-12-18, Information till kunder

Öppettider Jul & Nyår

Menigo kommer att ha följande öppettider under jul- & nyårshelgen.

 
2014-12-09, Reportage

Svenska Stora Hotellet utsett till världens bästa nya boutiquehotell 2014

Stora Hotellet i Umeå lyckades knipa åt sig titeln ”Best Newcomer in the world” i den prestigefyllda tävlingen World Boutique Hotel Awards som hölls i London den 13 november.  Bakom den prisbelönta designen står den Göteborska designbyrån Stylt Trampoli.

 
2014-12-09, Reportage

Nyupptäckt måltidsglädje i Strängnäs

Strängnäs kommun beslutade sig 2012 för att laga mat så nära matgästen som möjligt. I dag är de en god bit på väg och måltidschefen Lars Ekström är stolt över sin personal som klarat omställningen galant.

 
2014-12-05, Recept

Helstekt oxfilé rossini

En helstekt oxfilé rossini med bakad endive, blomkålspuré, karljohansvamp och portvinssky

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet