Logga in
2013-12-09, Inspiration

Hotell Mossbylund - ett stenkast från havet

- Mossbylund har varit bondgård sedan 1873. De senaste 12 åren är det jag och min fru som byggt om den här gården till hotell och restaurang med konferensmöjligheter, säger Peter Svensson som tillsammans med sin fru Ingrid förgyller  kuststräckan mellan Ystad och Trelleborg genom att bjuda på god mat, vacker utsikt och ett gemyt i sann skånsk anda.

2013-12-06, Information till kunder

Snöovädret Sven drar in över Sverige

Snöovädret som det har pratats om under veckan har nu kommit till Sverige. Vi vill göra våra kunder uppmärksamma på att det kan komma att påverka tiderna för våra leveranser under dagen.

2013-12-05, Inspiration

Buffelmozzarella - Världens svåraste ost

De är först i Sverige. De har bara varit igång i ett år och de har redan vunnit pris för sin nyskaparanda. Ängsholmens Gårdsmejeri med sina vattenbufflar och sin buffelmozzarella är något verkligt unikt. Målet är att bli bäst i världen.

2013-12-04, Recept

Citrussallad med yoghurtpannacotta och kavring

En härlig dessert med en mix av syrligt och sött att servera nu i juletider

 
2013-12-02, Inspiration

Farang - en finsk tolkning av Orienten

Det finländska köket har av tradition inte gjort så mycket väsen av sig. Men en grupp unga ambitiösa killar har sett till att ändra på det. Farang Helsingfors öppnade 2009 och är en succés-story av stora mått. Och nu har gänget bakom restaurangen erövrat Stockholm.

 
2013-11-29, Information till kunder

Höjd alkoholskatt från och med 1 januari 2014

Regeringen föreslår höjd alkoholskatt nästa år. Alkoholskatten på vin och öl höjs med sju procent och skatten på starksprit höjs med en procent.

 
2013-11-28, Inspiration

Nytt hopp för skolmaten i England

Debatten om skolmaten i Sverige handlar ofta att den måste bli godare för att barnen ska gilla den. Går det att få hamburgare och pizza oftare? Skolmaten är något vi helt enkelt tar för givet. Andra länder har inte kommit lika långt, och i England har man precis nu infört fri lunch i tre årskullar.

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet