Logga in
2010-10-01, Inspiration

Nya utvalda produkter från Brakes

Menigo kommer under hösten att lansera de första produkterna i Brakes-serien. Först ut är desserter, kryddor och tex-mexprodukter. De är framtagna av Europas bästa produktutvecklare och kökschefer.

2010-07-06, Inspiration

När solen får göra sitt

Tåstarpstomaten ligger på Hallandsåsens sydsluttning. Det är idag ett familjeföretag som har 5 500 m2 odlingsyta i Tåstarp samt arrenderar ytterligare ca 11 000 m2. 43 000 plantor ger ungefär 500–600 ton per skördesäsong.

2010-04-26, Recept

Crudité på sparris med skaldjursmajonnäs och löjrom

En härligt färgglad tallrik i vårens tecken. Lika välsmakande som vacker är denna crudité på vit sparris med skaldjursmajonnäs och laxrom.

 
2010-04-26, Recept

Halstrad röding med sparris & hasselnötsvinaigrett

Halstrad röding med kokt vit sparris och hasselnötsvinaigrett. En lyckad blandning av havets goda och vårens härliga primörer.

 
2010-04-15, Inspiration

PRINSENS krogimperium

Storstad, Imperiet Och Himlen därtill. Niklas Ahlbom är kocken som redan i högstadiet valde mellan kockyrket och en karriär som kemist. I molekylärandans tecken kan vi efterklokt säga att båda delarna vann. Efter restaurangskolan arbetade Niklas under tre år på olika klubbar och restauranger i Stockholm. Redan vid 23-års ålder blev han köksmästare på restaurang Storstad. I efterhand tycker han att det var ett par år för tidigt men när tillfälle gavs tvekade han inte en sekund.

 
2010-03-12, Recept

Bakat bogblad, matvetesallad & limecrème

Låt dig väl smaka av en härlig primörsallad med lågtemperaturbakat bogblad och en fräsh limecrème.

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet