Logga in
2009-11-25, Inspiration

En grön jul?

Vårt kära julbord är som gjort för att trumfa in några fräscha vegetariska rätter.  Ingen är orolig för att det ska finnas tillräckligt med kött och fisk på julbordet. Tvärtom är det oftast ett överdåd av korvar, syltor, skinkor, revbensspjäll, sillar, laxar, böcklingar, köttbullar, patéer, lutfiskar och så lite fler korvar. I ett hörn står oftast en pliktskyldig grönkålssallad som ett vegetariskt alternativ. Och visst är det härligt med alla dessa traditionella maträtter som fyller vårt fina smörgåsbord i julskrud. Men håll med om att det är väldigt uppiggande med lite grönt på bordet.

2009-11-24, Recept

Jultapas

Julen närmar sig med stormsteg. Och vi har som vanligt tagit hjälp av Restaurangakademien för att få tips till julbordet.

2009-11-24, Recept

Glöggkokta päron med ris à la maltaglass

Julen närmar sig med stormsteg. Och vi har som vanligt tagit hjälp av Restaurangakademien för att få tips till julbordet.

2009-09-30, Recept

Höstinspiration till menyn

Låt dig väl smakas av reninnanlår med ugnsrostade rotsaker, smörstekta kantareller och viltsky - kan det bli mer höstligt?

 
2009-09-30, Recept

"Glada ankor" smakar bättre

Inspireras av recept lagad på anklever från "glada ankor". Smakar bättre både i gommen och samvetet.

 
2009-09-29, Inspiration

Välkommen till Werners värld!

Tankarna om att starta ett företag som erbjöd både klassiska och nyskapande produkter för den svenska marknaden tog fart i Skara tidigt 90-tal.

 
2009-07-24, Inspiration

Färsk fisk hos Feldt's

På västkusten, bara några meter från havet med en fantastisk utsikt över det gamla fiskesamhället Smögen, ligger Feldt´s Fisk & Skaldjur.

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet
Senaste nytt