Logga in
2017-02-16, Reportage

Nu tar vi upp kampen mot matsvinnet

Vi på Menigo vill tillsammans med maträddningstjänsten ResQ Club hjälpa restauranger och caféer att undvika onödigt matsvinn och samtidigt ge konsumenter läckra och prisvärda maträtter. Därför lanserar vi nu ResQ Club som ett erbjudande inom ramen av vårt kunderbjudande Menigo Partner.

2017-02-08, Reportage

Digitalt på krogen

Det talas mycket om den digitala omställningen, men vad betyder det egentligen för restauranger? Här har vi utgått från fyra faktiska problem och visar på fyra praktiska digitala lösningar. Så här kan man också göra! Testa själv på din restaurang.

2017-02-07, Reportage

Femte gången gillt

Att vinna silver är att förlora guld. Men två silvermedaljer och två finalistplatser var inget hinder för att tävla en femte gång. Nu har Johan Backeus från Sundsvall vunnit titeln Årets Kock 2017 och guldmedaljen är hans.

2017-01-27, Reportage

Fokus på råvarorna i Årets kock

De åtta finalisterna ska laga två rätter. Den ena tävlingsrätten har  grönsaker i fokus och den andra är fasan. Fasan från Skåne.

 
2017-01-26, Reportage

Årets finalister i Årets kock

De åtta finalisterna i årets upplaga av Årets kock har haft en hektisk tid med upplagningar och uppladdning. Nu börjar finalen äntligen närma sig. Vilka är finalisterna och vem tar hem segern?

 
2017-01-19, Reportage

Heja Alexander och Team Sweden!

Äntligen är det dags igen! Den 24–25 januari 2017 tävlar tjugofyra av världens främsta kockar om världens finaste utmärkelse inom matlagning: Guldstatyn i Bocuse d’Or. Tävlingen arrangeras vartannat år i Lyon och i år är det exakt 30 år sedan den startades av stjärnkocken Paul Bocuse.

 

Självklart finns Menigo på plats för att rapportera. Följ oss via menigo.se, Instagram och Facebook.

 
2017-01-17, Reportage

Bocuse d´Or och råvarorna

Nu är det inte långt kvar tills det är dags för den stora tävlingen i mat: Bocuse d´Or. De tävlande ska på fem timmar och 35 minuter tillaga en rätt som serveras på fat och en rätt som serveras på tallrik för 14 personer vardera.

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet