Logga in
2017-08-11, Reportage

Äkta honung - En biprodukt för alla smaker

Från lågprisad EU-honung till exklusiv singel-hive med smak av öländsk backtimjan. Alla vill vi njuta av honung, detta naturens allra finaste biprodukt med mytomspunna hälsoeffekter. Idag är efterfrågan så stor att honung är det livsmedel, tillsammans med olivolja, som förfalskas mest i hela världen.

2017-07-21, Reportage

Fler tjejer i Juniorkocklandslaget

När alla ansökningarna till nya Juniorkocklandslaget hade kommit in till lagledare Peter Jelksäter, kunde han konstatera

ett trendbrott. Av totalt 30 ansökningar var tio från tjejer. När det nya laget nyligen presenterats består det av 3 tjejer och 6 killar.

2017-07-14, Reportage

I glaset till grillat

På KOL & Cocktails hamnar inte bara kött och fisk utan även bröd, frukt och grönsaker på grillen. Vin- och öllistan är anpassad till just grillade rätter, och cocktailmenyn uppmanar gästerna till att prova något nytt.

2017-07-05, Reportage

Nu drar vi söderut!

Ska du fira semester i de södra delarna av vårt avlånga land, kan du se fram emot mängder av härliga smakupplevelser. Sällan har det funnits så många spännande restauranger och kaféer i södra Sverige som nu.

 
2017-07-04, Reportage

Menigo i Almedalen

Igår (2/7) inleddes Almedalsveckan i Visby. På plats från Menigo finns Nina Wahlgren Gill, Marknads- och Kommunikations-direktör, Maria Pousette, Direktör AO Offentliga och Erika Rapp, Chef Produktkvalitet.

 
2017-06-27, Reportage

Cavan som lockade gäster till Slakthuset

Det som började som en marknadsföringsploj – en flaska Cava för blygsamma 200 kronor – är i dag ett stående moment på nattklubben Slakthuset i Stockholm.

 
2017-06-20, Reportage

Det nya Juniorkocklandslaget klart för VM 2018

Igår presenterades den nya Juniorkocklandslaget i Färskvaruhallen i Årsta. Press och partners fick träffa de nya medlemmarna i laget som siktar på pallplats på VM i Luxemburg 2018.

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet
Senaste nytt