Logga in
2017-06-27, Reportage

Cavan som lockade gäster till Slakthuset

Det som började som en marknadsföringsploj – en flaska Cava för blygsamma 200 kronor – är i dag ett stående moment på nattklubben Slakthuset i Stockholm.

2017-06-20, Reportage

Det nya Juniorkocklandslaget klart för VM 2018

Igår presenterades den nya Juniorkocklandslaget i Färskvaruhallen i Årsta. Press och partners fick träffa de nya medlemmarna i laget som siktar på pallplats på VM i Luxemburg 2018.

2017-06-16, Reportage

Menigo Partner låter dig fokusera på dina gäster

För våra kunder har vi förhandlat fram ett paket med tjänster, där du kan få förmånliga priser på allt från försäkring till utbildning och mycket mer. Vi kallar det Menigo Partner.

2017-05-26, Reportage

Är din matgrossist BRC-certifierad? Här kan du läsa varför det är viktigt

BRC, British Retail Consortium, startades för att ha en global enhetlig kvalitetssäkring för företag och är till för att både kunder och leverantör ska veta att här råder bra villkor och god kontroll. 

 
2017-05-26, Reportage

Skapa inspirerande matkonto på Instagram - här får du tipsen

Ta en titt på Insta-kontot Förskolekockarna och du tror att det är bilder från en trendig lunchrestaurang. Det är det också - för förskolans Sagostugans 140 barn och pedagoger. 

 
2017-05-26, Reportage

Så veggie-boostar du grillen i sommar

Avocado, rotfrukter och olika sallatsorter. Glöm gamla invanda råvaror och våga tänk nytt för här går det att experimentera.  2017 är sommaren då grönsakerna verkligen får ta plats på grillen. 

 
2017-05-08, Reportage

Menigo gratulerar årets kockelev - Amanda Lydahl

Swedish Young Chef Award är kocktävlingen för årkurs 3-elever på restaurangskolor i Sverige och arrangerade den 7 maj på Restaurang Ekstedt. Av de sex unga kockeleverna var det Amanda Lydahl från Wisbygymnasiet i Visby som tog hem juryns röster.

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet