Logga in
2017-02-10, Pressmeddelande

Menigo söker Sveriges mest nyskapande matproducenter

Hällestadsvamp från Skåne utsågs till vinnare av Nyskaparstipendiet 2016. Deras odling av nya svampsorter, flera av dem unika i Sverige, ledde till slut fram till vinsten. Nu är jakten på 2017 års stipendiat igång och fram till den 16 april är det öppet att nominera svenska mathjältar.
2017-02-01, Pressmeddelande

Menigo rekryterar miljöchef och CS-ansvarig

Menigo är helhetsleverantör till restauranger och storkök och satsar 2017 på hållbarhet med målsättningen att påverka hela branschen i en hållbar riktning. Som ett led i satsningen rekryterar Menigo kvalitets- och miljöchef Erika Rapp och CS-ansvarig Christoffer Carlsmose.
2017-01-23, Pressmeddelande

Menigo rekryterar IT-direktör Pontus Lindqvist

​Som en del i satsningen på digitalisering och IT rekryterar Menigo Pontus Lindqvist. Pontus börjar som ny IT-direktör från den 10 mars 2017 och tar därmed plats i företagsledningen.
2016-10-21, Pressmeddelande

Nu öppnar Time Liljeholmen

Den 24 oktober är det premiär för Time Liljeholmen. Butiken ligger i en nyproducerad fastighet med centralt läge vid tvärbanan.
 
2016-09-30, Pressmeddelande

Jenny Pränting Rådeström ny Kategori- och inköpsdirektör på Menigo

Jenny Pränting Rådeström blir ny Kategori- och inköpsdirektör på Menigo. Hon tar över från Johan Prom och kommer närmast från rollen som affärsområdeschef bas/kvalitet på Menigo.
 
2016-06-29, Pressmeddelande

Nina Wahlgren Gill ny marknads- och kommunikationsdirektör på Menigo

Nina Wahlgren Gill blir ny marknads- och kommunikationsdirektör på Menigo från 1 september. Hon kommer närmast från tjänsten som varumärkeschef på SEB. Ninas betydande erfarenhet av strategiskt varumärkes- och kommunikationsarbete inom olika tjänsteföretag kommer bli en viktig del i Menigos tillväxtambitioner.
 
2016-06-07, Pressmeddelande

Menigo blir Harrys helhetsleverantör

Menigo har skrivit avtal med Harrys Pubar AB. Avtalet som löper på tre år innebär att Menigo blir Harrys huvudsakliga helhetsleverantör från 2017.
 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet