Logga in
2016-10-24, Reportage

Svenska Juniorkocklandslaget tog Guld i Culinary Olympics 2016

Svenska Juniorkocklandslaget tog hem den totala segern i Erfurt, Tyskland och försvarade därmed sitt guld från 2012 i
Culinary Olympics. 

2016-10-24, Färskvarubloggen

Frukt & Grönt information från Färskvaruhallen

En vacker höst står utanför vår dörr. Höst/vinterjackorna har åkt fram allt eftersom temperaturen sjunkit. Färgprakten på träden är ståtlig, vacker och mustig i sina skiftningar. De lägre temperaturerna gör att våra odlare nu skördar...

Inlägget Frukt & Grönt information från Färskvaruhallen dök först upp på Färskvaruhallen.

2016-10-21, Pressmeddelande

Nu öppnar Time Liljeholmen

Den 24 oktober är det premiär för Time Liljeholmen. Butiken ligger i en nyproducerad fastighet med centralt läge vid tvärbanan.
2016-10-21, Inspiration

Vi går för guld!

Bara några dagar kvar till Culinary Olympics då världens duktigaste och mest taggade juniorkockar tävlar om vem som är bäst på att laga mat i lag. Sverige är en av favoriterna. Hur är då läget i laget?  Och så klart den obligatoriska frågan i OS-sammanhang; Hur känns det?

 
2016-10-19, Inspiration

På Fäviken säger vi aldrig närodlat

Morötter från grannen, lavar från en skuggig berghäll på fjället och självklart jämtländsk mjölk – men begreppet närodlat håller Fäviken Magasinet sig långt borta ifrån. Krögaren Magnus Nilsson använder nämligen inte lokala råvaror som en imagegrej – utan enbart för att de ger den absolut bästa smakupplevelsen.

 
2016-10-18, Företagsnyhet

Stort Grattis Håkan Thörnström och Thörnströms kök

På måndagkvällen samlades den svenska krogeliten på Cirkus i Stockholm för årets Restauranggala. Prisutdelningen ackompanjerades av en meny signerad Frida Ronge och såklart var Menigo på plats.

 
2016-10-14, Reportage

Så skapar Fiskekrogen sin aptitretande buffé

För många är begreppet buffé synonymt med prisvärdhet och snabbhet – färre tänker på hur vacker den kan vara. Vi har pratat fine dining-bufféer med en expert på området: Fiskekrogens Lars Ahlström.

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet