Logga in
2017-03-24, Pressmeddelande

​Menigo serverar räddade råvaror på Gastronomiska Samtal

Menigo sponsrar Gastronomiska Samtal för femte året i rad och bjuder tillsammans med Sopköket på en hållbar middag på räddade råvaror från Menigos färskvaruhall.
2017-03-21, Pressmeddelande

​Menigo veggieboostar och satsar på gröna proteiner

Menigo satsar på växtproteiner och vegetariskt 2017. Genom att sprida kunskap, inspiration och satsa på ett utökat sortiment av vegetariska rätter och frukt och grönt vill Menigo bidra till en hållbar livsstil, både för restauranger och gäster.
2017-03-21, Recept

Saltdegsbakad rotselleri med rostade hasselnötter och brynt smör

Den här magiska vegorätten kan få vem som helst att skippa köttet. Smakkombinationen av rotselleri, rostade hasselnötter och brynt smör är oslagbar!

2017-03-20, Pressmeddelande

E-handlaren Menigo satsar på kundlojalitet tillsammans med startup

E-handlaren Menigo, helhetsleverantör till restauranger och storkök, har inlett ett samarbete med AppliedGroup Nordic AB, en mjukvaru-startup vars kundlojalitetssystem, Applied Loyalty, ska öka de befintliga kundernas lojalitet och förbättra kundupplevelsen.
 
2017-03-16, Pressmeddelande

Menigo och Pizzabakeren i partnerskap när den norska pizzan tar plats i Sverige

Den norska kedjan Pizzabakeren har etablerat sig i Sverige och väljer Menigo som leverantör av färskvaror. Pizzabakeren är Norges största restaurangkedja och satsar på att etablera 8-10 nya enheter om året i Sverige.
 
2017-03-14, Recept

Körsbärsglaserade rödbetor med vita bönor och vallmofrön

En rätt där smaker som man kanske inte direkt kan förställa sig passar ihop gifter sig perfekt. Går även utmärkt att göra vegansk om man utesluter smöret.

 
2017-03-10, Färskvarubloggen

Frukt & Grönt Information från Färskvaruhallen

Årets första vårmånad är här och i takt med att vi fått allt fler soltimmar kom så våra första efterlängtade vårtecken i veckan som gick. Nu kan vi njuta av både svensk ramslök och svenska...

Inlägget Frukt & Grönt Information från Färskvaruhallen dök först upp på Färskvaruhallen.

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet