Logga in
2017-01-23, Pressmeddelande

Menigo rekryterar IT-direktör Pontus Lindqvist

​Som en del i satsningen på digitalisering och IT rekryterar Menigo Pontus Lindqvist. Pontus börjar som ny IT-direktör från den 10 mars 2017 och tar därmed plats i företagsledningen.
2017-01-19, Reportage

Heja Alexander och Team Sweden!

Äntligen är det dags igen! Den 24–25 januari 2017 tävlar tjugofyra av världens främsta kockar om världens finaste utmärkelse inom matlagning: Guldstatyn i Bocuse d’Or. Tävlingen arrangeras vartannat år i Lyon och i år är det exakt 30 år sedan den startades av stjärnkocken Paul Bocuse.

 

Självklart finns Menigo på plats för att rapportera. Följ oss via menigo.se, Instagram och Facebook.

2017-01-17, Reportage

Bocuse d´Or och råvarorna

Nu är det inte långt kvar tills det är dags för den stora tävlingen i mat: Bocuse d´Or. De tävlande ska på fem timmar och 35 minuter tillaga en rätt som serveras på fat och en rätt som serveras på tallrik för 14 personer vardera.

2017-01-13, Färskvarubloggen

Frukt & Grönt Information från Färskvaruhallen

Vi har nu snurrat ytterligare ett år och vi hoppas att du är tillfreds med det år som gått och att du fick avsluta 2016 med ledighet och trevligheter. Vi önskar dig en god fortsättning...

Inlägget Frukt & Grönt Information från Färskvaruhallen dök först upp på Färskvaruhallen.

 
2017-01-11, Inspiration

Årets kock 2017

Den 2:a februari är det dags för final av Årets Kock 2017. På Malmö arena tävlar 8 finalister om guldmedalj och den stora äran att få titulera sig Årets Kock 2017.

 
2017-01-04, Information till kunder

Förseningar pga snöoväder över stora delar av Sverige

På grund av ymnigt snöfall under natten har vi vissa leveransförseningar på en del håll i landet.

 
2017-01-03, Recept

Saftigt kycklingbröst med rostad spetskål och krispigt äpple

Varför inte köra lite sous vide 2017, lätt att förbereda och massor med goda smaker.

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet