Logga in
2017-04-04, Recept

Lättsaltad laxtartar med stenbitsrom, pepparrot och miniörtssallad och kavringssmul

En självskriven ingrediens på påskbordet är laxen! Här i form av en ljuvlig tartar med pepparrot och stenbitsrom.

2017-03-30, Reportage

Ångermanland vinnare av Matverk 2017

Första pris i riksfinalen av Matverk 2017 har tilldelats Slaktarens hemlighet från Ångermanland, med motiveringen:

”En nära nog komplett produkt. Väl förpackad och presenterad med en bra historia. Välkänd men ändå helt ny. Hantverk i toppklass.

 

2017-03-30, Reportage

Gastronomiskt forum 2017

Gastronomiskt forum är över för i år. 150 personer samlades under två dagar i Nyköping för inspirerande och utvecklande samtal om den fyra skiftena* som pågår i vår omvärld.

 
2017-03-28, Pressmeddelande

Menigo förvärvar färskvaruleverantören Andys Frukt

Menigo tar ännu ett steg i satsningen på färskvaror genom att förvärva färskvaruleverantören Andys Frukt. Menigo har idag färskvaruhallar i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall och nu stärker Menigo ytterligare sin marknadsposition specifikt i Stockholmsregionen men också i resten av landet.
 
2017-03-28, Reportage

God och kyld dryck till tusen personer - på bara 20 minuter

Sedan två år tillbaka driver Restaurang Brasseriet all paus- och eventservering på Kungliga Operan i Stockholm. Det är ett uppdrag som  har många utmaningar!

 
2017-03-28, Inspiration

Menigo på Gastronomiska samtal

Dags för matprat

 

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet