Logga in
2017-02-08, Färskvarubloggen

Vad gör man som odlare en grå och kall dag i februari?

Solen tittar efterlängtat fram idag efter en lång period av tråkigt väder. Vinden viner kall och det snöade lite lätt igen häromdagen här i Mellansverige. Att det ska växa något ur den bruna frusna marken...

Inlägget Vad gör man som odlare en grå och kall dag i februari? dök först upp på Färskvaruhallen.

2017-02-08, Färskvarubloggen

Frukt & Grönt Information från Färskvaruhallen

Bristsituationen i Europa håller i sig och matbutikernas salladskylar gapar tomma på många ställen i Sverige. Dock är det inte bara vi här i Norden som har bekymmer utan detta är ett problem i hela...

Inlägget Frukt & Grönt Information från Färskvaruhallen dök först upp på Färskvaruhallen.

2017-02-08, Reportage

Digitalt på krogen

Det talas mycket om den digitala omställningen, men vad betyder det egentligen för restauranger? Här har vi utgått från fyra faktiska problem och visar på fyra praktiska digitala lösningar. Så här kan man också göra! Testa själv på din restaurang.

2017-02-07, Reportage

Femte gången gillt

Att vinna silver är att förlora guld. Men två silvermedaljer och två finalistplatser var inget hinder för att tävla en femte gång. Nu har Johan Backeus från Sundsvall vunnit titeln Årets Kock 2017 och guldmedaljen är hans.

 
2017-02-01, Pressmeddelande

Menigo rekryterar miljöchef och CS-ansvarig

Menigo är helhetsleverantör till restauranger och storkök och satsar 2017 på hållbarhet med målsättningen att påverka hela branschen i en hållbar riktning. Som ett led i satsningen rekryterar Menigo kvalitets- och miljöchef Erika Rapp och CS-ansvarig Christoffer Carlsmose.
 
2017-01-27, Reportage

Fokus på råvarorna i Årets kock

De åtta finalisterna ska laga två rätter. Den ena tävlingsrätten har  grönsaker i fokus och den andra är fasan. Fasan från Skåne.

 
2017-01-26, Reportage

Årets finalister i Årets kock

De åtta finalisterna i årets upplaga av Årets kock har haft en hektisk tid med upplagningar och uppladdning. Nu börjar finalen äntligen närma sig. Vilka är finalisterna och vem tar hem segern?

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet