Logga in
2017-03-28, Pressmeddelande

Menigo förvärvar färskvaruleverantören Andys Frukt

Menigo tar ännu ett steg i satsningen på färskvaror genom att förvärva färskvaruleverantören Andys Frukt. Menigo har idag färskvaruhallar i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall och nu stärker Menigo ytterligare sin marknadsposition specifikt i Stockholmsregionen men också i resten av landet.
2017-03-28, Reportage

God och kyld dryck till tusen personer - på bara 20 minuter

Sedan två år tillbaka driver Restaurang Brasseriet all paus- och eventservering på Kungliga Operan i Stockholm. Det är ett uppdrag som  har många utmaningar!

2017-03-28, Inspiration

Menigo på Gastronomiska samtal

Dags för matprat

 

2017-03-24, Pressmeddelande

​Menigo serverar räddade råvaror på Gastronomiska Samtal

Menigo sponsrar Gastronomiska Samtal för femte året i rad och bjuder tillsammans med Sopköket på en hållbar middag på räddade råvaror från Menigos färskvaruhall.
 
2017-03-21, Pressmeddelande

​Menigo veggieboostar och satsar på gröna proteiner

Menigo satsar på växtproteiner och vegetariskt 2017. Genom att sprida kunskap, inspiration och satsa på ett utökat sortiment av vegetariska rätter och frukt och grönt vill Menigo bidra till en hållbar livsstil, både för restauranger och gäster.
 
2017-03-21, Recept

Saltdegsbakad rotselleri med rostade hasselnötter och brynt smör

Den här magiska vegorätten kan få vem som helst att skippa köttet. Smakkombinationen av rotselleri, rostade hasselnötter och brynt smör är oslagbar!

 
2017-03-20, Pressmeddelande

E-handlaren Menigo satsar på kundlojalitet tillsammans med startup

E-handlaren Menigo, helhetsleverantör till restauranger och storkök, har inlett ett samarbete med AppliedGroup Nordic AB, en mjukvaru-startup vars kundlojalitetssystem, Applied Loyalty, ska öka de befintliga kundernas lojalitet och förbättra kundupplevelsen.
 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet