Logga in
2016-03-21, Recept

Rå nötbog med äggula och påskens örter

Ett recept av Kalle Bülow, köksmästare Menigo

2016-03-16, Information till kunder

Drifstörning telefonin

2016-03-15, Pressmeddelande

Menigo söker Sveriges mest nyskapande matproducenter

Nomineringen öppen för Nysksaparstipendiet 2016. Västkustföretaget Catxalot, som plockar, förädlar och säljer vild svensk tång från Bohuslän, utsågs till vinnare av 2015 års upplaga av Nyskaparstipendiet. Nu är jakten på 2016 års stipendiat igång och fram till den sista april är det öppet att nominera svenska mathjältar.
2016-03-09, Inspiration

Trender & tendenser: Återupptäck havets skafferi

När massfisket och massproduktionen av våra vanligaste matfiskar ifrågasätts får andra arter sin tid i strålkastarljuset – och vi får nya smaker och större variation på menyn.

 
2016-02-25, Reportage

Ska du starta nytt?

I lokalen till Pim’s i Skövde pågår en omfattande renovering. Maria Buchmann med familj har tagit över verksamheten och i mars slår de upp dörrarna till en ny restaurang och vinbar. Menigo har varit med i planeringen, bidragit med kunskap och  erfarenhet för att tillsammans hitta råvaror och utrustning till rätt pris.

 
2016-02-25, Reportage

Konsten att bygga den perfekta uteserveringen

Mikael Ahlqvist vet ett och annat om uteserveringar. I mer än 20 år har han drivit Etagegruppen som äger flera restauranger  och krogar i centrala Malmö. Om man tänker rätt, säger han, kan uteserveringen gör stor skillnad för din restaurang – hela året.

 
2016-02-24, Recept

Couscoussallad med bakade kalvribs, hommous och bönor

Ett recept framtaget av Markus Löfgren och Julius Wallmo på Restaurangakademien

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet