Logga in
2016-04-21, Reportage

CHICKEN BAR – ett flygfärdigt koncept

När konkurrensen om gästerna är stenhård gäller det att hitta ett sätt att stå ut. Att ha något som gästerna kommer ihåg, något som gör dig mindre utbytbar mot alla andra restauranger. Att ha ett eget ”koncept”, dvs en övergripande tydlig idé.

2016-04-20, Reportage

Niklas tipsar: Så får du frysta fisken att funka

Det finns många fördelar med att jobba med fryst fisk och lär vi oss mer om fördelar och nackdelar med olika metoder borde till och med den mest inbitne färskfisk-förespråkaren våga testa en fryst firre.

2016-04-18, Reportage

Rött eller vitt? Nej, grönt!

Allt fler krogar över hela Sverige satsar på eko-viner. Det är bättre för miljön och framför allt så efterfrågas det av gästerna. Restaurang Södra teatern i Stockholm och kafékedjan Condeco i södra Sverige är två restauratörer som gått över till grönt. De berättar om sitt tänk som resulterat i deras ekosortiment och delar även med sig av sina bästa tips.

2016-04-17, Information till kunder

Nu uppdaterar vi våra fakturor

Från den 18 april får våra fakturor ett nytt utseende. Förutom att bli tydligare och lättare att läsa, får våra kunder också information presenterad på ett bättre sätt.

 
2016-04-14, Information till kunder

Störning i IT-tjänster

Just nu har vi en störning i vår IT-miljö som bland annat drabbar telefonin. Felsökning pågår.

 
2016-04-11, Inspiration

Grönt och protein byter plats på tallriken

– Men kan alla grönsaker spela huvudroll?

När köttkonsumtionen minskar byter grönsakerna plats – och betydelse – med proteinet på tallriken. Men vad ska man tänka på när man ändrar i rolluppsättningen och har alla vegetabilier samma potential att stå i restaurangkökens strålkastaljus?

 
2016-04-08, Inspiration

Så lyckas du på en mindre ort

Det som började som en övergiven bensinmack i Älvsered är i dag två restauranger, ett gatukök och ett bed & breakfast. Så här blev Mandy’s en framgångsrik verksamhet utanför storstädernas puls.

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet