Logga in
2016-05-04, Reportage

Spännande råvaror i Bocuse d’Or

Den 11 maj i Budapest är det upp till bevis. Då ska Alexander Sjögren slåss om en av de elva finalplatserna till Bocuse d’Or. De är 20 kockar som på drygt fem och en halv timme ska locka fram det allra bästa ur kronhjort och stör.

2016-05-03, Pressmeddelande

Tio nyskapande småproducenter uttagna till Nyskaparstipendiet 2016

Nyskaparstipendiet belönar nyskapande livsmedelsproducenter med 25 000 kr till en inspirationsresa. Nu är tio nyskapande småproducenter uttagna till årets upplaga.
2016-05-02, Inspiration

Värt att veta om öl del 9 - Varför filtrera?

Nu börjar säsongen när de friska, klara lagerölen som bäst kommer till sin rätt. Med värmen så ökar naturligtvis efterfrågan på de lättare ölsorterna. Och det kommer hela tiden nya spännande sorter på marknaden.

2016-04-29, Reportage

Krogens kulinariska kulisser

Äta på restaurang har blivit lite som att gå på teater. Självklart inte alla ställen, men på många nya ställen förväntas det av dig som gäst att du ska anlända med öppet sinne, med en aptit på nya upplevelser. Vi har tittat på några olika ställen där inredningen är en del av upplevelsen.

 
2016-04-27, Pressmeddelande

Time Bjästa slår upp portarna 29 april

Den 29 april slår den nya Time-butiken i Bjästa upp portarna. Handlaren Göran Bennbom hälsar välkommen till den nya butiken.
 
2016-04-27, Reportage

Fullt ös på GastroNord

GastroNord är i full gång. Mässan öppnade på tisdagen och var välbesökt redan första dagen.  De kommande dagarna är det på här det händer. Vi tog en tur förbi mässan på öppningsdagen för att se vad som händer och känna av stämningen.

 
2016-04-22, Inspiration

Trender & tendenser: tryck ett för tacos...

Den största revolutionen i restaurangvärlden finns i din telefon.

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet