Logga in
2016-04-11, Inspiration

Grönt och protein byter plats på tallriken

– Men kan alla grönsaker spela huvudroll?

När köttkonsumtionen minskar byter grönsakerna plats – och betydelse – med proteinet på tallriken. Men vad ska man tänka på när man ändrar i rolluppsättningen och har alla vegetabilier samma potential att stå i restaurangkökens strålkastaljus?

2016-04-08, Inspiration

Så lyckas du på en mindre ort

Det som började som en övergiven bensinmack i Älvsered är i dag två restauranger, ett gatukök och ett bed & breakfast. Så här blev Mandy’s en framgångsrik verksamhet utanför storstädernas puls.

2016-04-04, Recept

Chucrut med rödbeta

Ett recept framtaget av Carl-Johan Bülow, köksmästare.

 

2016-03-24, Inspiration

Lamm - kunskap och tips

Till påsk är lammet en klassiket på bordet. Här får du mer kunskap om lammets delar och hur du tjänar mer på en lammstek.

 
2016-03-23, Recept

Lammlägg med smörad stomp honungsyoghurt, mynta, salladslök & citron

Ett recept framtaget av våra köksmästare.

 
2016-03-22, Pressmeddelande

Nu öppnar Time i Kållereds centrum

​Handlaren Mehrdad Ghaemi nyöppnar sin butik i Kållereds centrum den 24 mars, som en Time-butik.
 
2016-03-22, Information till kunder

Öppettider i påsk

Under påskhelgen har vi vissa avvikande öppettider.

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet