Logga in
2016-06-03, Inspiration

Jaga 50-strecket

Varför finns det så få kvinnliga kockar? Nyss hemkommen från Parabere Forum som samlar idel entreprenörer med
matimperium, kockar med stjärnor och tävlingsvinnare från hela världen, alla kvinnor, reflekterar jag över att vi ändå
ÄR rätt många kockskor, kanske bara inte syns vi lika bra.

2016-06-02, Pressmeddelande

Hällestadsvamp vinnare av Nyskaparstipendiet 2016

Hällestadsvamp från Skåne tilldelades första pris i Nyskaparstipendiet 2016 av Menigo vid prisutdelningen på onsdagen.
2016-06-02, Recept

Vårens smaker i en frittata

Den italienska omeletten, frittatan. Eftersom det finns flera olika typer av omelette och flera typer av frittata, så överlappar begreppen varandra ganska ofta.

2016-05-30, Reportage

Naturlig utveckling för vinbarerna

Vinbarer poppar upp i snabb takt. Många har hakat på  naturvinernas intåg, samtidig som många i vinetablisse-manget är kritiska. Är naturviner det nya svarta? Eller är det ett vin i kejsarens nya kläder? Vi ringde upp Susanne Berglund Krantz, dryckesutbildare på Restaurangakademien i Stockholm för att fråga vad hon tror om utvecklingen.

 
2016-05-30, Information till kunder

Störning i EDI

Vi har en tillfällig störning som drabbar EDI-beställningarna. Felsökning pågår.

 
2016-05-27, Inspiration

Niklas tipsar: La Haute Dog - korvens plats i finrummet

Från tarmar eller magar fyllda med kött, via rör av cellulosa eller plast fyllda med allt annat än kött, till hipsterkockar och nu senast; fulkorv har blivit finkorv i Fävikens regi.

 
2016-05-24, Inspiration

Kemikaliebanta i storköket

I höstas startade Mölndals stads skolförvaltning projektet ”Friska miljöer i förskolorna” för att minska mängden farliga kemikalier som barn får i sig. Valet av köks- och serveringsutrustning gör stor skillnad – här är råden som hjälper dig på vägen.

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet