Logga in
2016-06-20, Reportage

Nya tankar i glaset

Utvecklingen på Fotografiska har gått från ett café, till en utegrill, till en restaurang och nu i början på året en nyskapande bar. Bakom konceptet står bland annat Richard ”Chille” Mann, Årets Branschförbättrare 2015 på Bartenders Choice Awards, men det märks även att Fotografiskas kock Paul Svensson har haft ett finger med i spelet.

2016-06-16, Recept

Grillad sommarmat

Ett recept för sommargrillningen av Kalle Bülow, köksmästare Menigo

2016-06-14, Inspiration

Två restauranger i en

Så ska S/S Norrtelje bli en succé året runt.

2016-06-10, Reportage

Öppet sex månader och succé hela året - Så här bygger du en framgångsrik sommarkrog

Gästerna flockas, regn är en katastrof och pengarna ska räcka hela året – att driva sommarkrog är en utmaning. Men om du lyckas, som Helene Jansson och Lena Nygårds gjort med Strandbryggan i Stockholm, kan du se fram emot fyra månaders ledighet när hösten kommer.

 

 

 
2016-06-08, Inspiration

Trender i London

För många är brittisk mat lika med brunt, smaklöst och konstiga råvaror – eller vad sägs om ”kidney pie”? För andra är England en ledande matnation där hela värl-den är på plats. Här blandas influenser från gamla kolonier och nyanlända emigranter som ger upphov till ny mat, nya trender och nya koncept.

 
2016-06-07, Pressmeddelande

Menigo blir Harrys helhetsleverantör

Menigo har skrivit avtal med Harrys Pubar AB. Avtalet som löper på tre år innebär att Menigo blir Harrys huvudsakliga helhetsleverantör från 2017.
 
2016-06-07, Information till kunder

Leveransförseningar Göteborg & Malmö 7 juni

Vi har för närvarande leveransförseningar i Göteborg respektive Malmö, med omnejd.

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet