Logga in
2016-05-17, Inspiration

Den ekologiska framtiden

Menigo ser ljust på den ekologiska framtiden och vill vara en aktiv del i att driva och utveckla den inom foodservicebranschen.
Vi försöker göra det genom att komma med nya idéer på hur vi kan skapa en hållbar affär i att ställa om till ekologisk  produktion och genom att vara en aktiv rådgivare för både våra kunder och våra leverantörer, samt att engagera oss i bland annat Organic Sweden.

2016-05-16, Inspiration

Återupptäck havets skafferi

Bifångst blir läcker chark när kockarna hämtar fiskråvara längre ned i näringskedjan.

2016-05-13, Reportage

KRAV-KÖTT: en utmaning med framtidstro

Vi träffar Mats Stern, Kvalitetsanvarig & Produktionschef på Servicestyckarna.

2016-05-13, Recept

Färskpotatissallad med primörer, bacon, bakat kycklinglår och rökt paprikamajonnäs

Ett recept framtaget av Markus Löfgren och Julius Wallmo, Restaurangakademien i samarbete med Menigo.

 
2016-05-11, Reportage

Commis i absolut världsmästarklass

Som Commis, eller Commis de Cuisine, befinner du dig vid foten av pyramiden som i restaurangkök kallas ”Brigade de Cuisine” eller köksbrigaden. Vi blev nyfikna på hur det är att var commis under Bocuse d’Or och ringde därför upp Albin Engberg och Hampus Risberg, troligtvis två av världens allra bästa commis.

 
2016-05-11, Reportage

Grattis till bronset Alexander!

 

 
2016-05-09, Inspiration

Äkta honung - en biprodukt för alla smaker

Från lågprisad EU-honung till exklusiv singel-hive med smak av öländsk backtimjan. Alla vill vi njuta av honung, detta naturens allra finaste biprodukt med mytomspunna hälsoeffekter. Idag är efterfrågan så stor att honung är det livsmedel, tillsammans med olivolja, som förfalskas mest i hela världen. 

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet