Logga in
2016-06-02, Pressmeddelande

Hällestadsvamp vinnare av Nyskaparstipendiet 2016

Hällestadsvamp från Skåne tilldelades första pris i Nyskaparstipendiet 2016 av Menigo vid prisutdelningen på onsdagen.
2016-06-02, Recept

Vårens smaker i en frittata

Den italienska omeletten, frittatan. Eftersom det finns flera olika typer av omelette och flera typer av frittata, så överlappar begreppen varandra ganska ofta.

2016-05-30, Reportage

Naturlig utveckling för vinbarerna

Vinbarer poppar upp i snabb takt. Många har hakat på  naturvinernas intåg, samtidig som många i vinetablisse-manget är kritiska. Är naturviner det nya svarta? Eller är det ett vin i kejsarens nya kläder? Vi ringde upp Susanne Berglund Krantz, dryckesutbildare på Restaurangakademien i Stockholm för att fråga vad hon tror om utvecklingen.

2016-05-30, Information till kunder

Störning i EDI

Vi har en tillfällig störning som drabbar EDI-beställningarna. Felsökning pågår.

 
2016-05-27, Inspiration

Niklas tipsar: La Haute Dog - korvens plats i finrummet

Från tarmar eller magar fyllda med kött, via rör av cellulosa eller plast fyllda med allt annat än kött, till hipsterkockar och nu senast; fulkorv har blivit finkorv i Fävikens regi.

 
2016-05-24, Inspiration

Kemikaliebanta i storköket

I höstas startade Mölndals stads skolförvaltning projektet ”Friska miljöer i förskolorna” för att minska mängden farliga kemikalier som barn får i sig. Valet av köks- och serveringsutrustning gör stor skillnad – här är råden som hjälper dig på vägen.

 
2016-05-23, Pressmeddelande

Tre spännande producenter vidare till finalen i Nyskaparstipendiet

Expertjuryn har sagt sitt. Tio nominerade producenter har blivit tre, som nu går vidare till finalen i Menigos Nyskaparstipendiet 2016. Finalisterna är Gettergoda Mejeriprodukter, Hällestad Svamp och Säby Gård. Den 1 juni får vi veta vem som blir utsedd till årets mest nyskapande producent.
 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet