Logga in
2016-10-21, Pressmeddelande

Nu öppnar Time Liljeholmen

Den 24 oktober är det premiär för Time Liljeholmen. Butiken ligger i en nyproducerad fastighet med centralt läge vid tvärbanan.
2016-10-21, Inspiration

Vi går för guld!

Bara några dagar kvar till Culinary Olympics då världens duktigaste och mest taggade juniorkockar tävlar om vem som är bäst på att laga mat i lag. Sverige är en av favoriterna. Hur är då läget i laget?  Och så klart den obligatoriska frågan i OS-sammanhang; Hur känns det?

2016-10-19, Inspiration

På Fäviken säger vi aldrig närodlat

Morötter från grannen, lavar från en skuggig berghäll på fjället och självklart jämtländsk mjölk – men begreppet närodlat håller Fäviken Magasinet sig långt borta ifrån. Krögaren Magnus Nilsson använder nämligen inte lokala råvaror som en imagegrej – utan enbart för att de ger den absolut bästa smakupplevelsen.

2016-10-18, Företagsnyhet

Stort Grattis Håkan Thörnström och Thörnströms kök

På måndagkvällen samlades den svenska krogeliten på Cirkus i Stockholm för årets Restauranggala. Prisutdelningen ackompanjerades av en meny signerad Frida Ronge och såklart var Menigo på plats.

 
2016-10-14, Reportage

Så skapar Fiskekrogen sin aptitretande buffé

För många är begreppet buffé synonymt med prisvärdhet och snabbhet – färre tänker på hur vacker den kan vara. Vi har pratat fine dining-bufféer med en expert på området: Fiskekrogens Lars Ahlström.

 
2016-10-04, Reportage

Dags för Fairtrade Fokus 2016

Fairtrade Fokus pågår under perioden 10-23 oktober. Den 20 oktober är det också Fairtrade Challenge. Arrangemangens syfte är att öka intresset för sjyssta villkor för producenter i hela världen.

 
2016-10-04, Recept

Dags att fira Kanelbullens Dag

För den som har alldeles för mycket tid eller har gjort det förr så kommer en croissantdeg med kanel mellan alla lager att imponera. Detta kan vara överdrivet. Däremot så går det att massproducera traditionell kanelbulledeg i nya format, kanske testa att rulla den som en croissant eller varför inte hänga på förra årets semmelsuccé? Kanske en kanelbullewrap skulle smaka?
För den som fortfarande inte är nöjd med tidsåtgången men ändå vill imponera, ta förjästa croissanter, pensla med smör och kanel. Baka av, känn doften, servera med varm mjölk.

 

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet