Logga in
2016-08-22, Reportage

Sillmans satsar på hemfångat

I Njurunda utanför Sundsvall har tre generationer av familjen Sillman passande nog arbetat med fiske. Nu driver Kenneth Sillman och hans kollega Niclas Strid flera restauranger som är självförsörjande på havets fångster.

2016-08-16, Reportage

Har du vad som krävs för att bli Årets Kock 2017?

Den första september öppnar anmälan till Årets Kock 2017. Vill du vara med i hetluften, och har du vad som krävs för att ta dig hela vägen i mål? 

2016-08-15, Information till kunder

Driftstörning i Menigos IT-miljö 2016-08-15

Just nu har vi en driftstörning som gör det svårt att komma fram till oss.

 
2016-08-09, Recept

Råstekt potatiskaka med stenbitsrom och räkor

 En underbar sommartallrik i havets tecken. En fröjd både för ögat och för smaklökarna

 
2016-07-15, Recept

Sommarens grilltips

Sommartider är grilltider. Här är vår köksmästare Nils Massers enkla tips att tänka på för att lyckas med grillningen – har du koll på alla?

 
2016-07-14, Recept

Gougères pour le 14 juillet

Det här receptet kommer från Alain Ducasse. Gougères är en mycket lätt och fluffig ostbulle som görs på en varmslagen deg. I Ducasses orginalrecept används osten Gruyère men de flesta sorters ost går att använda. Prova gärna så olika ostar som Roquefort, Cantal entre-deux (som nedan) eller Reblochon de Savoie.

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet