Logga in
2016-10-14, Reportage

Så skapar Fiskekrogen sin aptitretande buffé

För många är begreppet buffé synonymt med prisvärdhet och snabbhet – färre tänker på hur vacker den kan vara. Vi har pratat fine dining-bufféer med en expert på området: Fiskekrogens Lars Ahlström.

2016-10-04, Reportage

Dags för Fairtrade Fokus 2016

Fairtrade Fokus pågår under perioden 10-23 oktober. Den 20 oktober är det också Fairtrade Challenge. Arrangemangens syfte är att öka intresset för sjyssta villkor för producenter i hela världen.

2016-10-04, Recept

Dags att fira Kanelbullens Dag

För den som har alldeles för mycket tid eller har gjort det förr så kommer en croissantdeg med kanel mellan alla lager att imponera. Detta kan vara överdrivet. Däremot så går det att massproducera traditionell kanelbulledeg i nya format, kanske testa att rulla den som en croissant eller varför inte hänga på förra årets semmelsuccé? Kanske en kanelbullewrap skulle smaka?
För den som fortfarande inte är nöjd med tidsåtgången men ändå vill imponera, ta förjästa croissanter, pensla med smör och kanel. Baka av, känn doften, servera med varm mjölk.

 

2016-09-30, Pressmeddelande

Jenny Pränting Rådeström ny Kategori- och inköpsdirektör på Menigo

Jenny Pränting Rådeström blir ny Kategori- och inköpsdirektör på Menigo. Hon tar över från Johan Prom och kommer närmast från rollen som affärsområdeschef bas/kvalitet på Menigo.
 
2016-09-28, Reportage

Vegansk storkökskurs på Restaurangakademien

Den 3 maj var det dags för vegansk storkökskurs med Maximillian Lundin på Restaurangakademien i Stockholm. Kursen sattes upp för andra gången och intresset var mycket stort.

 
2016-09-27, Reportage

Snart stänger Årets Kock anmälan

 

På torsdag, den 29:e september stänger Årets Kock anmälan så vill du testa tävlingsnerverna bör du sätta ihop ett recept och skicka in tillsammans med en bild nu. 

 
2016-09-27, Reportage

Rökt, långkokt, bryggt och jäst

Man brukar säga att läget är allt. En restaurang tjugo meter fel kan vara omöjlig att lyckas med. Vad säger det om Hörte Brygga, som ligger tre kilometer utanför Abbekås i Skåne? Hit hittar folk, trots att det är nästan en timme från sommargästerna på Österlen.

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet