Logga in
2016-10-27, Recept

Matvetesallad och stekt kyckling med rostad blomkålskräm och stekt blandsvamp

En rustik och matig sallad som fungerar perfekt för utflykt. Lätt att förbereda och att servera till många personer.

2016-10-24, Reportage

Det luktar guld

OS i matlagning är i full gång i Erfurt, Tyskland och det ger utdelning av ädlaste valör!

2016-10-24, Reportage

Svenska Juniorkocklandslaget tog Guld i Culinary Olympics 2016

Svenska Juniorkocklandslaget tog hem den totala segern i Erfurt, Tyskland och försvarade därmed sitt guld från 2012 i
Culinary Olympics. 

2016-10-21, Pressmeddelande

Nu öppnar Time Liljeholmen

Den 24 oktober är det premiär för Time Liljeholmen. Butiken ligger i en nyproducerad fastighet med centralt läge vid tvärbanan.
 
2016-10-21, Inspiration

Vi går för guld!

Bara några dagar kvar till Culinary Olympics då världens duktigaste och mest taggade juniorkockar tävlar om vem som är bäst på att laga mat i lag. Sverige är en av favoriterna. Hur är då läget i laget?  Och så klart den obligatoriska frågan i OS-sammanhang; Hur känns det?

 
2016-10-19, Inspiration

På Fäviken säger vi aldrig närodlat

Morötter från grannen, lavar från en skuggig berghäll på fjället och självklart jämtländsk mjölk – men begreppet närodlat håller Fäviken Magasinet sig långt borta ifrån. Krögaren Magnus Nilsson använder nämligen inte lokala råvaror som en imagegrej – utan enbart för att de ger den absolut bästa smakupplevelsen.

 
2016-10-18, Företagsnyhet

Stort Grattis Håkan Thörnström och Thörnströms kök

På måndagkvällen samlades den svenska krogeliten på Cirkus i Stockholm för årets Restauranggala. Prisutdelningen ackompanjerades av en meny signerad Frida Ronge och såklart var Menigo på plats.

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet