Logga in
2017-02-14, Inspiration

Lönnkrogens upprättelse

När du strosar längst Döbelnsgatan i Stockholm tror du kanske att Restaurang ART är ett konstgalleri – och det är den. Men bakom kulisserna finns en lekfull restaurang med en meny präglad av smårätter från världens alla hörn.

2017-02-10, Pressmeddelande

Menigo söker Sveriges mest nyskapande matproducenter

Hällestadsvamp från Skåne utsågs till vinnare av Nyskaparstipendiet 2016. Deras odling av nya svampsorter, flera av dem unika i Sverige, ledde till slut fram till vinsten. Nu är jakten på 2017 års stipendiat igång och fram till den 16 april är det öppet att nominera svenska mathjältar.
2017-02-10, Inspiration

Samma mängd protein, olika mängd råvara

Att välja vegetariska proteiner framför animaliska är helt klart den nya avocadon. Allt fler efterfrågar bra vegetariska rätter utan att för den delen sträva efter ett helt postanimaliskt samhälle.

2017-02-08, Reportage

Digitalt på krogen

Det talas mycket om den digitala omställningen, men vad betyder det egentligen för restauranger? Här har vi utgått från fyra faktiska problem och visar på fyra praktiska digitala lösningar. Så här kan man också göra! Testa själv på din restaurang.

 
2017-02-07, Reportage

Femte gången gillt

Att vinna silver är att förlora guld. Men två silvermedaljer och två finalistplatser var inget hinder för att tävla en femte gång. Nu har Johan Backeus från Sundsvall vunnit titeln Årets Kock 2017 och guldmedaljen är hans.

 
2017-02-01, Pressmeddelande

Menigo rekryterar miljöchef och CS-ansvarig

Menigo är helhetsleverantör till restauranger och storkök och satsar 2017 på hållbarhet med målsättningen att påverka hela branschen i en hållbar riktning. Som ett led i satsningen rekryterar Menigo kvalitets- och miljöchef Erika Rapp och CS-ansvarig Christoffer Carlsmose.
 
2017-01-27, Reportage

Fokus på råvarorna i Årets kock

De åtta finalisterna ska laga två rätter. Den ena tävlingsrätten har  grönsaker i fokus och den andra är fasan. Fasan från Skåne.

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet