Logga in
2017-08-22, Färskvarubloggen

Frukt & grönt information från Färskvaruhallen

Att komma tillbaka till jobbet i början av augusti är alltid lika roligt. Kylarna är fulla av nya, roliga och trevliga produkter. Och det roligaste av allt är att det är så mycket som är...

Inlägget Frukt & grönt information från Färskvaruhallen dök först upp på Färskvaruhallen.

2017-08-20, Reportage

Med Thörnströms på Tångsafari

Efter två timmars bilresa från centrala Göteborg är den friska luften i Grebbestads hamn välkomnande, om än något ivrig. Vi har tagit oss hit tillsammans med ett glatt gäng matproffs från den välrenommerade Göteborgs-krogen Thörnströms kök. Vi ska göra något vi aldrig har gjort förut. Vi ska på tångsafari.

2017-08-11, Färskvarubloggen

Bland fåren i Småland

Trots att ett flertal av världens mest uppskattade ostar görs på fårmjölk ( t.ex Roquefort, Etorki, Roncal, Manchego och alla olika sorters Pecorino!) så är det ont om med svenska fårostar. Uppskattningsvis är det färre än 500 får som mjölkas...

Inlägget Bland fåren i Småland dök först upp på Färskvaruhallen.

2017-08-11, Reportage

Äkta honung - En biprodukt för alla smaker

Från lågprisad EU-honung till exklusiv singel-hive med smak av öländsk backtimjan. Alla vill vi njuta av honung, detta naturens allra finaste biprodukt med mytomspunna hälsoeffekter. Idag är efterfrågan så stor att honung är det livsmedel, tillsammans med olivolja, som förfalskas mest i hela världen.

 
2017-07-21, Reportage

Fler tjejer i Juniorkocklandslaget

När alla ansökningarna till nya Juniorkocklandslaget hade kommit in till lagledare Peter Jelksäter, kunde han konstatera

ett trendbrott. Av totalt 30 ansökningar var tio från tjejer. När det nya laget nyligen presenterats består det av 3 tjejer och 6 killar.

 
2017-07-19, Pressmeddelande

Helena Matson ny HR-direktör för Menigo

Menigo rekryterar Helena Matson som från och med 1 augusti 2017 blir ny HR-direktör för Menigo. Helena kommer närmast från posten som HR-direktör för Carlsberg Sverige och har även ett förflutet inom bland annat resebranschen.
 
2017-07-14, Reportage

I glaset till grillat

På KOL & Cocktails hamnar inte bara kött och fisk utan även bröd, frukt och grönsaker på grillen. Vin- och öllistan är anpassad till just grillade rätter, och cocktailmenyn uppmanar gästerna till att prova något nytt.

 
Nyhetsbrev varje månad

Med vårt nyhetsbrev tar du del av senaste nytt från branschen, produktnyheter & erbjudanden.

At -tecken

 

Nyhetsbrevet