Logga in

Menigo i sociala medier

Menigo i ditt flöde - snabb information & inspirerande nyheter

Menigo finns i de vanligaste sociala medierna. Här delar vi med oss av inspirerande innehåll, trendspaningar och viktiga nyheter om vår verksamhet. Om du följer oss kan du enkelt ta del av ett varierat flöde som du har nytta av som professionell inom mat. 

 

På Twitter och Facebook hittar du en stor variation av material från våra kanaler. På Instagram delar våra produktspecialister med sig av de mest spännande produkterna och bilder från vår verksamhet. Självklart har du också möjlighet att interagera med oss genom kommentarer eller genom att skicka meddelanden till oss.

 

Välkommen som följare.

 

Färskvaruhallen - allt du behöver när det gäller färska råvaror

På vår blogg http://www.farskvaruhallen.se/ kan du följa våra produktspecialister från hela Sverige. De skriver om lokala och säsongsbetonade råvaror. Nyheter som kommit in till våra hallar samt trender vi ser kommer.

 

Vi finns också på både Facebook och Twitter för at kunna vara nära och tillgängliga för våra kunder. Läs om och diskutera färskvaruhallen och andra intressanta ämnen.

 

Dessutom hittar du våra lokala färskvaruhallar på Instagram. Där delar våra färskvaruspecialister med sig av de vackraste och godaste råvarorna de kan hitta, genom bilder som riktigt kan få det att vattnas i munnen på dig.

 

Vi ses i flödet.

 

Gilla oss på Facebook  

 

 

Häng med på Instagram  

@menigofoodservice

 

 

 

@farskvaruhallennorr

@farskvaruhallensthlm

@farskvaruhallengbg

@farskvaruhallen_syd

   
Följ oss på Twitter  
@menigo @farskvaruhallen
   
   


Till toppen