Logga in

Ekologiska måltidsdagen

Torsdag 11:e maj 12.00-18.00, Münchenbryggeriet

 OS 

Välkommen till Ekologiska framtidsdagen 2017
Tema: Hållbara partnerskap i en hållbar livsmedelskedja


Ekologiska Framtidsdagen 2017
Hållbara partnerskap i en hållbar livsmedelskedja

Små och mellanstora livsmedelsforetag driver ofta på utvecklingen när det gäller innovationer och hållbar produktion. Darför är det viktigt att det fnns förutsattningar för dem att ta plats på den ekologiska marknaden. Ett framgångsrikt sätt är att bygga partnerskap som fokuserar på att skapa värde for bada parter – snarare än enstaka moten präglade av prispress och forhandling. Hallbara partnerskap bidrar till okad lojalitet, bygger bada parters varumärken och banar väg för fler jobb, utveckling och innovation.


Den Ekologiska Framtidsdagen 2017 ägnar Organic Sweden i samarbete med MatLust ät att diskutera hur den ekologiska livsmedelskedjan kan stärkas genom hållbara partnerskap. Vilka är utmaningarna? Hur bör det fungera?

 


När: torsdag 11 maj, kl. 12.00–17.00 med efterfoljande mingel och mat.
Var: Magasinet/Münchenbryggeriet, Soder Mälarstrand 25, Stockholm.
För vem: Foretag, offentlig sektor och andra som är intresserade av hållbarhet och mat.

 

 

Program

 

12.00 Registrering och välkommen till Organic Swedens och MatLusts marknadsplats for hallbara partnerskap.

 

13.00 Välkomna till den Ekologiska Framtidsdagen!
• Charlotte Bladh André, Organic Sweden & Ekorrens Ekologiska

 

13.15 Partnerskap behövs!
• Charlotte Eklund Jonsson, Livsmedelsacceleratorn

 

13.40 Södertälje Science Park – en arena för partnerskap och innovation
• Helena Nordlund, MatLust
• Eva Helén, Sodertälje Science Park

 

13.55 Exempel på lyckade partnerskap
• Carina tollmar, Oatly och Adam Arnesson, Jannelunds gard
• Sara Jervfors, Matlust/Sodertälje
kommun och thomas Erlandsson, Nordisk ravara

 

14.30 Fika med mingel pa marknadsplatsen

 

15.10 Forts. Exempel på lyckade partnerskap
• Markus Femling, Menigo, Jenny Neikell, Surtantens Syrade och Hans Naess, Gastronomiska Samtal
• Christina Gezelius, Martin & Servera och kerstin Bjorklund, Warbro kvarn
• Johannes Cullberg, Paradiset

 

16.00 Speakers Corner – publikens spaningar

 

16.25 Hållbara partnerskap i en hållbar livsmedelskedja – reflektioner
• Partnerskap fungerar… Johan Ununger, Salta kvarn
• …men det är inte alltid sa lätt, Louise konig, COOP
• Hur gar vi framat? Charlotte Eklund Jonsson, Livsmedelsacceleratorn

 

17.00 Mingel med mässa och mat

 

Kostnad: Små och medelstora företag deltar for 700 kr/person. Större foretag och offentlig sektor for 1 500 kr/person. Medlemmar i Organic Sweden har 50 % rabatt. Alla priser är exkl. moms 


Mer information och anmälan hittar du här

Ladda ner inbjudan och program ner i PDF